Така се гледа мач на „Арда" на новопокръстения стадион. Зад решетки. Фланелките с надпис „Шампиони" са само притурка към 90-минутния затвор, в който се е превърнал стадионът.
„Забележете на гърба на билетите за мача какви са забранените за внасяне предмети. Нямате право на чадър! Защото най-вероятно целият стадион след ремонта на ремонта е осигурена козирка над всички сектори. Тогава обаче билетите сигурно щяха да са по 250 евро", ни пише читател на 24rodopi.com, изпратил ни снимките.
Припомняме, че на първия мач пред родна публика от шампионата на Втора лига бе забранено внасянето на вода, дори и семки.
На снимките:
-Децата гледат мач така
-С водата до вратата
-Забраните

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/18 22:25

    Nai-smeshnata mediq! Diema durji pravata i ne mojete da predavate machovete i zaradi tova pochti vuv vsqka novina gi hulite... do minalata godina vseki den gi hvalihte?!?

    ОтговорИзтриване
  2. В качеството си на гражданин на европейска цивилизована държава имам право да разбера,защо днес на футболен мач от професионална лига организацията беше на аматьорско ниво?Стотици посетители бяха принуждавани да изхварлят водата и слънчогледа си уж от съображенея за сигурност,а в същото време можеше да влезнеш на стадиона с какви ли не опасни предмети или оръжие.Никой не изваршваше никаква проверка или обиск на посетителите.Хората бяха постявене в не човешко и унизително отношение да прекарат два часа при тези температури без вода.В същото време на стадиона някакви лиця продаваха вода един бог знае каква,може би "светена" без никакви документи за произход,без никакви документи за отчетност пред държавата и аз се питам как строгите организатори ги допуснаха или отново поставяме бизнес интереси пред живота и здравето на хората?Защо се продават билети за сектори без седалки все пак всеки един фен има право на елементарни удобства?Нямам нищо против проекта Арда,даже се възхищавам на хората,които участват в него!Но някой е длъжен да излезне и открито да обясни на всички тези хора,които днес подкрепяха отбора логиката относно тези организационни действия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/18 08:30

      Страхотен коментар! Точно в 10-ката.

      Изтриване
  3. Анонимен5/8/18 08:17

    Жалко за хубавите мечти на футболните кърджалийски фенове! Жалко за хубавия стадион! Нещата около любимия отбор се принизиха до унизително просташко и селско изпълнение! Само пари не стигат, трябва и акъл!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/8/18 08:49

    Едвам навих детето си да го заведа на мач, и да го откъсна от компютъра, те му взеха семките и водата. СРАМОТА!! Който Ви даде тази гениална идея е голям смешник. Повече няма да ходя на мач. Купуваш вода и не ти дават касова бележка, лъжеш държавата и данъчните -"БРАВО". Иначе нямаме отбор и треньор, които да се борят с амбициите за първа лига.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/8/18 11:07

    Има местни бивши футболисти на арда които ще играят 100 пъти по добре от пенсионерите пришълци в арда.Куша и Тончев ще бъдат по добри треньори от Топузаков.. н

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/8/18 12:44

    Точно затуй ни викат семкаджии освен да чоплим и да замърсявама нени бива за нищо и при лоша игра и лош резултат сме способни да затрием всичко !Нека не забравим къде беше Арда до преди две години,играеше в ,,А,, Областна сШироко поле и Перперек!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/18 19:55

      Вярно но не взимаха толкова пари като тез изгаснали футболисти

      Изтриване
  7. Анонимен5/8/18 13:20

    Mahnete tapata ograda ot neq nishto ne se vijda. Parvite redove stavat neizpolzvaemi. Da ostane ogradata v kletkata za gosti.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/8/18 15:25

    Искаме да видим на терена млади и местни футболисти като Беркай, Олджай и Чичев
    Какви са тия Макаронисти парашутисти от София


    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/8/18 16:52

    Не разбрахте ли че АРДА не е местен отбор,че не е отбор на Кърджали ??? А схема за пране ! Като се използват известни имена за заблуда на кърджалийци. Халил !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/8/18 20:35

    По голяма тъпотия не бях виждал.Повече от 35 години посещавам този стадион,но такива простотия не бях преживявал.Да ме върнат за семките или да ги изхвърля.Е и какво стана-излезнах от пропуска и ги прибрах в джоба,защото ги носех в ръка и кво.Влезнах със семките.А тези бутилки с вода бяха изхвърлчни само и само да си купя от водата,която продаваха след входа,ама без капачки.Така бизнес не се прави.Или ще влизаме без бутилки и никой нама право да продава след входа.Така не става,за едни може,за други които си носят не може.До като не се оправят нещата няма да стъпя на стадиона.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.