„Искам да сигнализирам за поредното своеволие на някой, решил да изхвърли строителните си отпадъци там където му е по-удобно? След като си мисли, че мястото си го е купил, може да си изхвърля и строителните отпадъци просто ей така?", ни пишe читателка на 24rodopi.com. Селянизмите в Кърджали продължават.
„Става въпрос за Кърджали. Върху тревната площ между блокове 82 и 83 в кв."Възрожденци" има изхвърлени два камиона строителни отпадъци. При въпрос, кой им е позволил, шофьорите на камионите отговарят, че собственикът на мястото им казал, там да изхърлят боклука. Искам да попитам кой ще предприеме нещо по въпроса, да се размърда някой и да спре един път завинаги това своеволие. Стотните блокове са се превърнали в място за отпадъци. Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред в Община Кърджали, чл. 4., гласи: "Не се разрешава извън определените за целта места:1. Изхвърлянето на строителни, битови, твърди битови и други отпадъци".
Ние, гражданите, разчитаме сигналите да стигат там където трябва. Но още по-важно за нас е не само да се дава публичност, но и да има конкретни действия и решения на подобни нарушения. Масово в Кърджали всеки си изхвърля строителните отпадъци там, където сметне за добре, съответно Община Кърджали, като контролен орган за тези действия, не предприема нищо. Докога?", се посочва още в писмото на възмутената кърджалийка.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/18 22:25

    Записа ли номерата на камионите ??? Ако ли не - ще последва поредното духане на супата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/8/18 23:31

    Гражданко започвам да строя там скоро.Мюмюн Селянина.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/8/18 08:13

    Общината вече мислят за избори. Защо ги занимавате със такива маловажни неща?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/8/18 09:30

    То държавата превърнаха идиотите ,разбойниците и престъпниците в площадка за строителни отпадъци.Няма държавна собственост, няма частна собственост, няма общинска собственост,разбойниците не обезпокоявани от институциите и еколозите по общини превърнаха в бунище и боклуджийници красивата природа.Никой ли не вижда какво е състоянието във или около населените места.Органите на властта,и реда да се поразходят и всичко на мародерите извършили тези своеволия ще им цъфне.Но така ще е докато,някой се сети ,че държава няма и сам да сложи точка.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/8/18 10:15

    В българия който има пари прави всичко което иска

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/8/18 11:39

    А в България кои имат пари, освен разбойника ,далавераджията, тариката,мафиота ,калинките ,суджуците и престъпника

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/8/18 11:39

    А в България кои имат пари, освен разбойника ,далавераджията, тариката,мафиота ,калинките ,суджуците и престъпника

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/8/18 17:38

    мюмюн ли си аптал ли си сипи си ги в двора на къщата

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/8/18 17:48

    ДО 23:31 Господин Малоумник строителството няма нищо общо с изхвърлянето на строителни отпадъци където ти скимне не се обаждай неподготвен ясно стана на всички в сайта ,че си глупак ама поне не го показвай трай си Господин Мюмюн Селянино или по скоро СЕЛЯНДУРИНО

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.