Между 1-ви и 15-ти септември идват лампите в Кърджали, заяви кметът Хасан Азис в предаването "Хоризонт за вас" по БНР.
"Започваме поетапното изграждане и монтиране на високотехнологично осветление. Наистина община Кърджали ще има най-модерното LED осветление в България. Всяка лампа, която свети или не свети в момента към днешна дата, ще бъде подменена от осветление, което ще се самоуправлява. Така че пред нас предстои реализация на един от най-важните и видими проекти", каза кметът на Кърджали.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/18 09:06

    Докато хората създават космическа армия и изкуствет интелект, мислят как да изпратят сонди за да има кислород на Марс и мислят за 100 години напред, ние се радваме че най сетне ще имаме работещо улично осветление. Уникален кмет, уникално управление.. Алооо, управата. Срам нямате ли а? Как може въобще това да е новина, нещо съвсем елементарно и естествено през 21 век? Вие нормални ли сте кви сте? Все още ли си мислите че хората са овце и ще гласуват за вас. Дели мисиниз нисиз?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/18 09:31

    Шефе слагаш лампи и викаш сериозен проект, и ти почна да приличаш на Бойко, открива магистрала, все едно е платил външния дълг...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/18 10:46

    Off tova osvetlenie stana istoricesko

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/18 11:17

    Тия лампи ги чакаме ката генерал Радецки..............

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/18 11:59

    Ами невидимите?Кога ще асфалтирането улиците,кога ще направите хубави пешеходни пътеки,кога ще отворите ул.Заводска да се облекчи трафика,кога ще почистите отводнителните шахти?Едно осветление и се удряте в гърдите!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/18 11:29

      Всичко е в бъдеще време, ако забелязвате...

      Изтриване
  6. Анонимен12/8/18 12:09

    А новият мост защо свети ТУКА ИМА, ТУКА НЯМА? Защо???? От новите лампи ли са откраднали или проектът е крив?

    ОтговорИзтриване
  7. А докато дойдат тъмнина

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/8/18 14:04

    Yaşa bana naynakraya şte vlezem v21 vek

    ОтговорИзтриване
  9. Видяхме ги новите лампи на новия мост... кога ще светят 100 % ?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/8/18 16:49

    хахха, това с лампите в града стана вече като индийски сериал

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/8/18 21:52

    Кмета обеща че до лятото ще има лед освеътление но всичко е лъжа.лампите ще идат по селата а града ще е на тъмно както винаги.Нали при него свети.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/8/18 14:03

    LED осветлението вече не е нещо необичайно или дори модерно. Това е най-добрата технология за осветление към момента. Препоръчвам българският производител на LED осветление Дианид

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.