„Страшни задръствания, автомобили по тротоарите и деца, които се опитват притичвайки между тях да стигнат до училище и влязат в час навреме. Това е всяка сутрин ситуацията пред „Владимир Димитров - Майстора” във „Веселчане”, ни писаха родители на осмокласници от Езиковата гимназия в Кърджали.
Припомняме, че подготвителните паралелки от елитното школо карат занятия в училището във „Веселчане” заради ремонта на сградата на ЕГ „Христо Ботев”. Очаква се той да приключи до месец.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/18 10:21

    И да си тръгнат учениците от езиковата ситуацията е същата.Нито полицията,нито общината вземат някакви мерки.Когато стане нещо с някой ученик,ще се правят на много загрижени.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/18 12:59

    Такова е положението от много години. И аз съм родител на ученик от същото училище, и аз съм шофьор, но никога не съм си позволявала да доближа с автомобил района на училището и детската градина. Родителите сами правят задръстването сутринта. Нищо няма да им стане на децата, ако трябва да повървят 30-40 метра. Дано сега се вземат някакви мерки, нали все пак учат елитните отрочета. И още нещо драги родители- когато карате направо, след като сте се отървали от децата, спазвайте знаците за предимство или и това не знаете, ако сте си купили книжките.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/18 13:12

    Писаха, че ще дежурят полицаи пред всяко училище, пък не се виждат до "Майстора" .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/18 17:32

    А ЗА ШИВАШКАТА ФИРМА НЕ ВЪРВАТ ЛИ АВТОБУСИ ИЛИ ДЕЦАТА СА ВИ ВИНОВНИ..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/18 18:03

    ЦЯЛАТА ГАЛАМАЦИЯ ИДВА ОТ АВТОБУСИТЕ ТАМ Е ТЯСНО..И ОТДЕЛНО ШИВАШКАТА ФИРМА ..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/9/18 11:44

    Мисля, че е крайно време нашите управници да помислят за пешеходците и за шофьорите, които се увеличават все повече.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.