Пътешествие към Ориента с неповторими аромати и обстановка. Това е новото предложение на стилния и очароващ със своята неповторима атмосфера ресторант „Меаца". Съвсем отскоро комплексът предлага на своите клиенти ShiSha кът!
Автентичната му обстановка отвежда в магнетичния Изток, a насладата за сетивата е гарантирана.
Любителите на наргилето ще получат уникален вкус всеки път, опитвайки комбиниран тютюн с различни аромати. Професионално направените комбинации, които се предлагат са ягода и банан, ябълка и ягода, праскова и пъпеш, мента и капучино.
„В „Меаца" пушенето на наргиле е начин да се отпуснете и да си починете, както и да се забавлявате с приятели. С дългата си история в културната традиция на Ориента поканата за пушене на наргиле е била израз на доверие и приятелство", споделят от майсторите на доброто настроение в комплекса.
„Меаца" е едно магнетично място за прекарване на Вашите незабравими моменти. Там ще Ви посрещнат с усмихнато лице и сърдечен поздрави ще се радват, ако и Вие им помогнете утре да бъдат по-добри от днес!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.