"Предсрочни парламентарни избори в България ще има. А за местните избори през 2019-та година, кандидатът за кмет на Кърджали от БСП ще бъде не само атрактивен, но и много способен човек“, коментира пред 24rodopi.com областният лидер на левицата в Кърджали Милко Багдасаров след две негови срещи с Корнелия Нинова – преди дни в Аврен и днес в столицата.
Анализите на БСП сочели, че в Кърджали ще се стигне до кметски балотаж. Целта на социалистите е техният кандидат да изпревари на първия тур номинацията на ГЕРБ и на втория тур са има сблъсък БСП-ДПС.
13 месеца остават до местните избори, но вече е ясно, че ГЕРБ ще издигне за кандидат-кмет на Кърджали областния управител Никола Чанев. С най-голям шанс за номинацията на ДПС е настоящият кмет Хасан Азис. Ключова роля може да изиграе кандидат на ДОСТ, като най-желан от партийните активисти е бившият депутат Мехмед Ходжа.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/18 08:16

    Гладна кокошка сено сънувала

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/18 10:22

    няма пари за подобряване на стандарта на живот и заплати ама има за пресрочни избори ....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/18 12:39

    С нехайството на едно подочетно ВиК не може да се справи, кмет ще ми става

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/18 14:14

    kmeta zavisi ot listata ako minalia mandat nqmashe preferencii kmeta nqmashe da byde segashniq

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/9/18 17:31

    И от де ше го намерите тоя атрактивен и много способен човек? И кво значи атрактивен - с брада до пъпа, опашка до кръста или пък с бръсната глава и с по три обеци на всяко ухо!? Голяма радост сте ми, тва от Кърджалийското БСП! Пък башка, дет се вика, имате едни анализатори, не ти е работа!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/9/18 14:12

    На ГЕРБ кандидата не е по-малко атрактивен.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.