Удари на пазара в Кърджали след спречкване завършват дни по-късно с изстрели на бензиностанция и един клан с нож…
Четири години след екшъна пък трябва да се вадят хилядарки.
Трима кърджалийци решиха да си разчистват сметките пред бензиностанция на изхода на областния град. Дни преди това Д.Х. отнесъл удари на тържището от Е.М. Когато последният решил да зарежда гориво на търговския обект в посока Хасково пък, бил засечен от Д.Х. и баща му М.Х. Двамата потърсили сметка на мъжа, която прераснала в сбиване, при която лицето на М.Х. било окървавено. Тогава се намесил и синът му, вадейки нож. Зареждащият гориво опонент избягал докато двамата му противници се отдалечили. Тогава Е.М. се върнал до автомобила си, извадил от него газов пистолет и започнал да стреля по двамата. Пистолетът обаче засякъл след четвъртия изстрел, а мъжът побягнал към разделителното островче между двете платна, погнат от Д.Х. Там двамата мъже отново се вкопчили, а Е.М. получил порезна рана на предмишницата, като сухожилията му били прерязани. Окървавеният мъж стигнал до автомобила си и помолил служителя на бензиностанцията да му извика такси. На място обаче пристигнали линейка и полицейски патрул. Пострадалият бил закаран в болницата в Кърджали, а двамата му опоненти задържани…
Четири години по-късно, Д.Х. бе осъден на година затвор условно и на 6275 лева обезщетение за причинени имуществени и неимуществени вреди. Решението бе потвърдено на две съдебни инстанции.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.