Главен инспектор Милко Пецанков е новият началник на Районното полицейско управление в Кърджали. Той е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи.
Пецанков бе представен пред състава на РУ-Кърджали от шефа на Областната дирекция на МВР старши комисар Венцислав Момчилов.
Милко Пецанкове започнал работа в системата на МВР през февруари 2004 година като разузнавач в сектор „Икономическа полиция“. Преминал е през различни длъжностни нива в сектора, а от декември 2012 година е назначен за началник на „Противодействие на икономическата престъпност“, която позиция е заемал до настоящия момент.
Главен инспектор Милко Пецанков е роден през 1973 година в Кърджали. Завършил е бакалавърска степен в специалността „Счетоводство и контрол“ в Университета за национално и световно стопанство в София. Магистър по специалността „Право“ от ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград.
Припомняме, че досегашният шеф на РУ-Кърджали главен инспектор Щерьо Милчев бе преназначен през август за зам.-директор на ОД на МВР-Кърджали и началник на отдел „Криминална полиция“ със специфично наименование на длъжността комисар.
Очаквайте подробностите
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/18 15:13

    А какво стана с Чък Норис - защо не го повишиха

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/10/18 07:46

      Не си гледал новата серия. Чък Норис хем го повишиха, хем дойде у вас на гости, Омбре Зарзават.

      Изтриване
  2. sel Soviytsi meco17/10/18 19:30

    Uspeh priyatelyooo

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/18 22:27

    Браво Пеца, успех в настоящата си работа!

    ОтговорИзтриване
  4. sel Soviytsi meco18/10/18 19:29

    uspeh ti jelaya priyatelyoo

    ОтговорИзтриване
  5. sel Soviytsi meco18/10/18 19:29

    usper ti jelaya priyatelyaaa ti mojes

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.