„Никога не съм искал да убивам Ахмед Доган“, заяви днес бившият депутат от Меджлиса Ялчън Кочак. Някогашният съветник на Туртуг Йозал твърди, че знае кои биха ликвидирали почетния председател на ДПС.
Ахмед Доган е охраняван денонощно заради наличие на застрашеност от чужда държава, съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, цитирайки отговор до него на запитване дали има необходимост Националната служба за охрана (НСО) да пази почетният председател на ДПС. В медиите отново се появиха имена, които през годините са били сочени за „поръчители“ на атентати срещу Доган или „организатори на покушение срещу лидера на ДПС“.
Човекът, който все още е считан за особено опасен е Ялчън Кочак. Той няма право да влиза в България.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.