Полученото реми (0:0) с „ЦСКА 1948“ е закономерно, коментира след срещата от 14-ия кръг между „ЦСКА 1948“ и „Арда 1924“ старши треньорът на кърджалийския тим Стойчо Стоев. Специалистът отчете слабости на своя тим и се зарече да ги изчиства занапред.  Както вече 24rodopi.com писа, с две греди и 0:0 „червените“ и „Сините от Кърджали“ повече зарадваха другите отбори в Б-групата. Едва 110 зрители имаше на стадион „Васил Левски“. Припомняме, че фен клубът на „Арда 1924“ бойкотира мача, но пък по трибуните имаше други кърджалийци.
Коментарът на Стоев:
"Като гледам, почти и двата отбора не създадоха положения. Беше един мач на нерви, на някакви единоборства. Липсваха футболните неща, това все пак е едно дерби. Видяха се много непредизвикани грешки. Видя се, че имаше вътрешна неувереност. Така трудно ще съумееш да преодолееш противника. Имаше борба, нямаше футболен аспект в двубоя.
Изграждането на атаката не ми хареса, прибързаните нарушения също. Оттам се загуби балансът в играта ни. Винаги един гол променя ситуацията на терена, дава самочувствие на вкаралия и създава напрежение у противника. Със сигурност един наш гол в началото, когато имахме греда, щеше да промени мача.
Малкото положения са си ни слабост. Имаме много неща, върху които трябва да се фокусираме, аз си ги виждам. Ще работим, идва зимен период. Трябва да изчистваме грешки. Може би спечелената точка беше закономерна за двата отбора. Димитър Макриев? Каквото е казано, е казано от клуба".
Ще припомним, че на този етап ръководството на „Арда 1924“ мълчи за освобождаването на Макриев. Както вече 24rodopi.com писа, голмайсторът на „Арда 1924“ вече е при семейството си в очаквате на ангажимент в Кипър. Той получаваше най-високата заплата в „Арда 1924“.
Старши треньорът на „ЦСКА 1948“ Петко Петков пък отбеляза, че нулевото равенство е напълно заслужено.
„И двата отбора имаха периоди на превес на терена. Имаше повече единоборства. Поздравления за момчетата, които се постараха и се раздадоха. На полувремето направихме малки корекции, които дадоха ефект. Нещата в клуба са спокойни, преследваме си целта, която е влизане в Първа лига”, заяви Петков след мача.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/11/18 21:15

    Stoev vin ot Arda zasto ne igrae Ahmet Osman

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/11/18 21:36

    Ай стига с тоя Ахмед Осман бе, какво щеше да направи повече от това? Толкова си могат всички. А Макриев пенсионера получаваше по 10 бона на месец за "ПЕРФЕКТНАТА СИ ИГРА". Добре че го освободиха да си почива.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/11/18 21:53

    Aplodismenti za detskata shkola na Rodopi Momcilgrad! Te byaha nay virlite privirjenici na Arda! Bravo na Kmeta,ce gi e dokaral

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/11/18 22:32

    Zashtoto e kufar kak da igrae,tova e b grupa tuk nqma qgoda saedinenie sadovo i rakovski..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/11/18 06:13

    Още един мач остава до края на сезона. Имаме търпение да видим що за отбор ще направите през зимата. Но с този няма как да спечелим третото място.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/11/18 07:24

    Изплюйте камъчето вече - Макриев сам ли си тръгна или вие го изгонихте? Защо си тръгна? Защо го изгонихте? Кое е вярното?

    ОтговорИзтриване
  7. Ей как не ви омръзна да повтаряте за Ахмед Осман.Тоя,ако беше голям футболист на млади години щеше някой да го вземе в Б или А група.

    ОтговорИзтриване
  8. Момчилград13/11/18 13:01

    до коментарите срещу Ахмед Осман,и той може да носи фланелката си като другите готованковци които играят на неговия пост.Дай му шанс или си пътник Стоев

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/11/18 17:15

    Амет е номер 1 ако не играе Арда няма успех и още много ще хвърлят давула и зурната

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/11/18 18:02

    Аз съм Стойчо Стоев, от следващия мач Ахмедчо ше е несменяем титуляр, заклеам се чуек!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/11/18 22:10

    Ahmed Osman e v pati po dobar ot tezi napadateli

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.