Убиецът на 7-годишната Дамла-Мехмед Хасан, почти се свлече на земята по време на делото в Пловдив, което накара магистратите да прекратят за 30 минути съдебното заседание за половин час, съобщи репортер на 24rodopi.com.
Наложи се спешни медици да влязат в залата, за да окажат помощ на 26-годишния момчилградчанин, който обжалва присъдата от 23 години затвор. След това заседанието продължи.
Както вече 24rodopi.com първи писа, делото се гледа на 6 декември в Апелативния съд в Пловдив.
Защитата на убиеца Мехмед поиска по-леко наказание. От прокуратурата и семейството на жертвата Дамла пък протестираха присъдата от 23 години затвор. Държавното обвинение настоява за 29 години зад решетки.
Припомняме, че зверското деяние бе извършено на 17 декември м.г. Мехмед Хасан влязъл в дома на леля си, където спяла сама малката Дамла. Мъжът задушил с ръце първата си братовчедка, след което увил главата й в тиксо.
Какво чу в съдебната зала Мехмед, след което му прилоша и какви бяха думите на убиеца, четете единствено по-късно в 24rodopi.com и новия броя на вестник №1 в региона-„Родопи voice”!
24rodopi.com 


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/18 13:35

    Da pie otrovnatecnost.kakto edin pi na tribunala v haga.ako ima malko gordost.:-hem vinoven i ima i pretensii.za pazarlik s prokuraturata za23.godini.mrasnik takiv.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/18 13:53

    Театроо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/18 14:19

    Да пукнеш дано ама вземи с тебе и майката на момиченцето защото и тя е виновна колкото теб

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/12/18 14:19

    Да пукнеш дано ама вземи с тебе и майката на момиченцето защото и тя е виновна колкото теб

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/12/18 14:30

    Spokoyno ciganskite yarazi te chakat

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/12/18 19:47

    Umri we bokluk !!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/12/18 23:33

    Maykata,maykata na deteto e vinovna,kolkoto i toya izverg!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/12/18 03:37

    уадафак мен как така уе

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.