По 150 лева от възнагражденията си за месец декември общинските съветници в Кърджали ще дарят за закупуване на апаратура за неврологичното отделение в Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Атанас Дафовски”. Предложението е подкрепено от всички групи в разпоредителния орган на Кърджали.
Политическото ръководство на Общинска администрация също ще се включи, обяви кметът на общината инж. Хасан Азис.
Общо около 6500 лева ще съберат членовете на Общинския съвет и ръководството на Община Кърджали. Със средствата ще бъдат закупени пациентен монитор, инфузионна помпа и две медицински кушетки.
Дарителската акция е в отговор на писмо от изпълнителния директор на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” проф. д-р Тодор Черкезов, с искане Общинска администрация  и Общински съвет да подпомогнат лечебното заведение със средства за закупуване на нова апаратура за неврологичното отделение на стойност 160 000 лева.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/18 22:54

    Браво!!!Сега и ако се гръмнете ще сте номер едно!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/12/18 08:59

    Трбяваше да си дават половината от заплата за цяла година или 6заплати х650лв=3900х30съветника 177хиляди лв Без туй ги взимате за 1 час работа Нали сте съветници за народа си А не за заплати ? Хайде чакам да ме послушате пък може и да дарите цялата годишна заплата Имали СЪВЕТНИЦИ С ТОПКИ ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/12/18 09:03

    Болницата не е само на Кърджали .А е областна ,чакаме общинските съветници от всички общини да си дават по една заплата .Ако не са там за заплати ,а работят дефакто за народа си.Браво на съветниците от село кърджали

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/18 09:16

    Смешна сума, вземете поне пример от Ферди Мурад

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/18 19:57

    Да бяха помогнали и лекарите с малко пари от частните си кабинети, където ползват повечето от направленията !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/12/18 08:39

    А лекарите какво ще дадат като изцяло използват за лични нужди тези апаратури

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/12/18 23:12

    Haha mnogo shtedri be . Tiq obshtinari mislqt mi , che zaslujavat poveche ot 150 lv na mesec ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.