Местан се оплаква от хакери на ДПС, Рашит Рашит – гласен за независим кандидат за кмет на Кърджали

Активисти на ДПС, които през 2016-та и 2017-та са повярвали и преминали в новата партия ДОСТ, вече се връщат обратно в Движението. Това е друг от акцентите на отчетните събрания на местните съвети на ДПС, които се провеждат в област Кърджали.
Повярвахме, но бяхме излъгани, сега дори „първите“ в ДОСТ се „ядат“ помежду си – това обяснявали завърналите се партийни активисти по места.
Припомняме, че другият акцент са големият брой жители на област Кърджали, които напускат България и заминават на гурбет в Западна Европа. В някои сега напусналите са около 30 на сто от населението.
Междувременно лидерът на ДОСТ Лютви Местан се оплака, че партийният сайт е бил „пробит и замърсен с провокативни и откровено заплашителни материали“, а депесари създавали фалшиви профили на ДОСТ във Фейсбук. „Страхът от ДОСТ е толкова силен, че напоследък, особено след успеха на младежката конференция, и сайтът ни е обект на хакерски атаки“, твърди Местан.
Бившият общински лидер на ДОСТ Рашит Рашит пък е спряган за независим кандидат за кмет на Кърджали, става ясно от дискусия в социалната мрежа.
„Най-активните, честните и можещите са извън редиците на шепата узурпатори в партията. Та нали ние донесохме гласовете за ДОСТ на единствените избори, в които участва. Не трябва да има съмнения, че ще си оставим коня в калта. Истинските Достове ще намерим начин да оцелеем, да участваме на предстоящите Местни избори, да намерим най- доброто решение за водене на политики в услуга на братята и сестрите ни. За това, моля не бързайте да ни погребвате , ние сме още много, много живи“, коментира изключеният от ДОСТ Рашит Рашит.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/12/18 11:17

    Първо те не са залитнали активисти в ДОСТ, а са си били истинските боклуци на ДПС ,които видяха ,че за тях няма място в ДОС и за това се врящат на яслата ,разбирасе ако има или е останало още за цоцане и лапане

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/12/18 11:35

    Търся овчар Достаджиите и Местан са с предимство.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/12/18 12:41

    Еха Рашко е кмет ,след втората ракия ще купуваме на безценица общ имоти.Ще гласуваме за него

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/12/18 12:09

    Свърши достлука нещо а? Сега е ред на дипесе! Ще изчистим боклука!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.