Изненадващо към 17 часа днес в Кърджали пристигна министърът на земеделието Румен Порожанов. Той бе забелязан от репортер на 24rodopi.com да влиза в сградата на Общинска администрация, където се срещна с кмета на общината инж. Хасан Азис.
Пред кметския кабинет пък чакаше шефът на местното Държавно горското стопанство инж. Николай Янчев.
Министър Порожанов е в града заради проблема с дървата за огрев, разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. От Министерството и Общината не коментираха.
Припомняме, че 90 кметове на населени места се включиха в мълчалив протест на 15 ноември пред сградата на  Държавното горско стопанство в Кърджали срещу некоректното разпределение на дърва за огрев за местното население. „Претенциите, които имаме, са срещу начина на разпределение на дървата за огрев, проблемът се повтаря вече няколко години. Доставката на дърва в момента става по политически признак чрез представители на една политическа сила като определени семейства плащат по-ниска цена и ние имаме доказателства за такива случаи. Разпределението трябва да става чрез кметовете”, коментира инж.Азис.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/12/18 22:00

    Коалицията герп-дупесе още действа. Видяхме как заедно нарушиха закона и гласуваха против машинното гласуване.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/12/18 00:31

    А инж кмета къде е бил миналите години когато хората също имаха проблем с дървата или идват избори

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/12/18 10:14

    Янчев ще прави св*рки събота и неделя

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/12/18 10:42

    До:00;31...Тогава те разпределяха дървата...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/12/18 10:48

    Само Янчев ли е бил бе как светилото Чолаков не е присъствал ха ха ха

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/12/18 10:48

    Само Янчев ли е бил бе как светилото Чолаков не е присъствал ха ха ха

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/12/18 10:48

    Само Янчев ли е бил бе как светилото Чолаков не е присъствал ха ха ха

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.