Момчилградчани получиха признанието на президента Румен Радев след като засадиха гора. Акцията “Подай ръка на природата”, инициирана от младежи и подкрепена от общинската администрация и горското стопанство в Момчилград, беше сред отличените доброволчески инициативи в национален мащаб. “Много се зарадвахме, когато получихме покана за участие в церемонията по връчване на награди и грамоти за най-добри инициативи”, споделиха представители на екипа инициатор на акцията - Зихни Дурмуш и Сали Дурмуш.
Както вече 24rodopi.com писа, акцията “Подай ръка на природата” беше изключително успешна. Момчилградчани заедно засадиха над 900 фиданки на площ около 5 дка. В проведеното залесяване участваха над 250 жители и приятели на града.
„По време на церемонията, проведена в президентството, се запознахме с голям брой хора, които за наше учудване бяха много добре информирани за акцията на момчилградчаните по засаждане на дръвчета и немалко хора ни поздравиха”, споделя Зихни. “Грамотата, която ни беше връчена, е признание за усилията на всички наши съграждани. В същото време, това може само да ни мотивира за иницииране и организиране на дори по-мащабни акции”, добави той. „Президентът специално заръча да предадем поздрави на всички момчилградчани”, сподели Сали.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/18 10:15

    БРАВО ДЕПЕСАРИ !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/12/18 15:26

      Браво на г-н Румен Радев, че е удостоил с грамота тази инициатива, защото от ДПС дори потупване по рамото нямаше! ;)

      Изтриване
    2. Анонимен7/12/18 17:06

      Завиждат на момчетата, защото искат да се четат имената на други близки до градските политически и общински бабаити.

      Изтриване
  2. Анонимен6/12/18 10:27

    Браво! Възхитена съм от тези младежи!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/18 10:50

    Браво момчета !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/12/18 11:25

    Браво момчета!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/12/18 12:39

    Браво на вас момчета!!! Радвам се много за инициативата Ви! продължавайте в същия дух.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/12/18 13:27

    Това е много голям успех за Момчилград. Да се споменава и да се говори за Момчилград в церемонията не е малко работа. Поздравявам всички момчилградчани!

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасни момчета, хвала на родителите им!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/12/18 15:19

    От тази гора няма и следа, изсъхнаха, животните ги унищожиха, то се иска и грижи и пазене

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/12/18 12:38

      Горичката си е много добре - повечето са оцелели! Недей завижда, а направи и ти нещо добро! НХ

      Изтриване
    2. Анонимен7/12/18 12:38

      Горичката си е много добре - повечето са оцелели! Недей завижда, а направи и ти нещо добро! НХ

      Изтриване
    3. Анонимен7/12/18 17:04

      Фиданките са си е място - повечето са прихванали ! Засаденото място е оградено от горското и се охранява ! Недей завижда, ами направи и ти нещо полезно ! Само с махани и критика не става. НХ

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.