На сватба в Махалата в Кърджали

Баща накара детето си да пие алкохол, а след като момченцето се „наквасило до козирката” и колабирало, „загриженият” родител го пребил от бой!
Уникалният случай „Възпитание в Махалата” станал на сватба в кърджалийския квартал „Боровец”, разкриха за 24rodopi.com свидетели на едва не завършилия с трагедия купон.
Сватбеното тържество се провело на открито на 27 април т.г. Бащата Ш.Ю. присъствал на купона заедно с децата си-момче и две момиченца. Общият работник от „Боровец” обаче решил, че 14-годишният му син е вече готов да навлезе с бойна крачка в живота. Той накарал детето да седне до него и му налял алкохол, „да го науча да пие”, оправдал по-късно действията си мъжът пред разследващите. След две чаши момчето било готово. Прилошало му, а бащата го изпратил да се прибира в къщи заедно със сестричките си. Вървейки по улицата детето колабирало, падайки на тротоара. Двете момиченца извикали бащата на помощ, а дошлият Ш.Ю. започнал свестяване със… здрав бой на неадекватното момче.
Опитът за алкохолно образование прати Ш.Ю. в съда в Кърджали. След споразумение с прокуратурата общият работник от „Боровец” бе признат за виновен в това, че е опил непълнолетно дете и че е му е причинил лека телесна повреда, изразяваща се в сътресение на мозъка. За деянията си кърджалиецът получи наказание пробация. За период от 10 месеца той ще трябва да се среща с пробационен служител.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.