„Арда” се нуждае от свежа кръв и жадни за изява и победи футболисти. Признавам, че направихме грешка през лятото. Тогава приоритет ни бяха опитните играчи, с много мачове. Явно обаче не успяхме да постигнем поставените цели. И сега се насочваме към това, от което се нуждае отборът. Виждате, че стартираме с млади момчета. Тодор Тодоров е на 18, идва от Асеновград, като притежава много добра скорост. Играе като крило“. Това каза спортният директор на „Арда 1924” Емил Кременлиев, цитиран от „Тема спорт”.
„В момента преговаряме за раздяла с Борислав Стойчев и Георги Андонов, които не влизат в плановете ни. Очакваме и още един-два силни трансфера, говорим за по-известни имена. Като цяло си запазихме ядрото от заключителните есенни мачове, така че в никакъв случай съставът ни не е отслабен. Единствената дилема беше дали да имаме резерва на 35, или на 18 години. По-добър вариант е вторият“, посочи още Кременлиев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/1/19 16:20

    Емо Емооооо казваха ви феновете ,но ти като шеф и разбирач се правеше ,че не чуваш.Трябваше още през пролетният полусезон в трета лига да градите отбор за втора, а вие кво докарахте тук играчи които играеха без никакво желание и хъс.Добре ,че поне си признаваш грешките,но запомни пак си в грешка предишните бяха на 35 сегашните са на 18 ....,а трябва баланс !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/1/19 16:20

    Момчето от Асеновград ли ще
    реши проблемите на нашите в
    атака.Трябват известни и добри
    футболисти в атака но не на
    32- 34год.а млади.Вижте какво
    правят другите отбори.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/1/19 16:28

    На ръководството и спонсорите
    не им се дават пари за добри
    и известни млади футболисти.
    Искат да доиграят сезона с това което имат а пък каквото
    стане.Може бараж може влизане
    а може и 4 място.И ще чакаме
    следващата година.Казвам го
    като верен фен на Арда.
    Трябват няколко нови известни
    имена за да имат другите отбори респект от Арда.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/1/19 16:36

    Сега е момента преди лагера в
    Турция.Търсене млади и добри
    известни футболисти.Какво ще
    стане с Божидар Васев от Дунав
    Би паснал идеално на Арда.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.