Красимир Илиев вече е играч на "Кариана"

Отборът на“Арда 1924“ победи третодивизионния „Хасково 1957“ в първата контрола за 2019-та с 3:0. Приятелската среща се игра на стадион „Хасан Семерджи“ в Момчилград, където протича първият етап от зимната подготовка на възпитаниците на Стойчо Стоев. Гостите се състезават в Югоизточната Трета лига, а "сините от Кърджали" заемат трето място във Втора лига.
От ръководството на "Арда 1924" разпространиха съобщение за състоял се мач срещу "Хасково", но този тим играе в Областната група. Червените екипи, с които се появиха гостите, са на тима, който е в трета лига - "Хасково 1957".
От ръководството на "Хасково 1957" потвърдиха новината на 24rodopi.com - не ФК "Хасково", а ФК "Хасково 1957" са били на терена в Момчилград.
Близо 700 души видяха двете попадения на кърджалиеца Ахмед Осман през втората част - в 66-ата и 69-ата минути. Резултатът бе открит в 34-ата минута от новото попълнение Петър Христов. 19-годишният нападател дойде в Кърджали от "Пирин" (Благоевград).
В "Хасково 1957", който е в групата на "средняците" в Югоизточна Трета лига, играят и някои от по-слабите играчи на "Арда".
Старши треньорът Стоев пусна в игра всички футболисти, с изключение на контузените Даниел Васел, Архан Исуф и Тодор Тодоров.
Стартовият състав на „Арда 1924“:
Караджов, Сандев, Лозев, Крумов (капитан), Кръстев, Бенгюзов, Плахов, Законов, Марчев, Петър Христов, Венцислав Христов

Междувременно стана ясно, че бившият полузащитник на „Арда 1924“ Красимир Илиев вече е играч на „Кариана“. Илиев разтрогна по взаимно съгласие договора си с ръководството на кърджалийския клуб и прие поканата на тима от Ерден.
Снимки: ФК "Арда 1924"
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/1/19 20:50

    Ръководството може и да не са знаели с кой отбор на Хасково са играли.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/1/19 21:01

    В съобщението на клуба некадърниците са написали "Хасково". ФК Хасково играе в окръжната група. Хасково 1957 са в средата на класирането в Югоизточна В група.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/1/19 21:03

    Ахмед Осман колко минути игра. Колко души влязоха в игра? Треньорът доволен ли е? В крайна сметка с кой от отборите на Хасково се игра? Миналата година ги бихме с 13:0. Толкова ли са станали добри?Не мързелувайте, а работата. В крайна сметка отборът на Арда се издържа от бюджета на Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/1/19 21:21

    Забележката на медията е уместна. Едно е на играеш с Реал Мадрид, съвсем друг с Реал Турну Мъгуреле.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/1/19 21:54

    Ен буюк ахмед бизим ахмед

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/1/19 23:16

    Ахмед Осман бележи Арда печели, браво Амеддд,,ти си голаджия роден
    Тия К(Г)арадайъ и Д.АЛЕКСИЕВ В ОКРЪЖНА ГРУПА СТАВАТ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/1/19 10:46

    Отбора се финансира не само с бюджета на кърджали ами и с помпщта на другите общини

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/1/19 12:13

    Отборът от А-окръжна се казва АФК хасково, а през това лято се обединиха ФК Хасково и Хасково 1957, затова няма значение кое име се изписва , от Арда не са направили нищо нередно

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.