Отборът на „Арда 1924“ стартира зимната подготовка с пет нови попълнения. Старши треньорът Стойчо Стоев изведе на 10 януари 24-ма футболисти на „Арена Арда“.
„Сред новите играчи е и местният юноша Николай Димитров. Другите нови са бразилецът Диего Де Силва, който идва от ФК Венето от Рио Де Жанейро, Даниел Васев от Локомотив София, Тодор Тодоров от Асеновец (Асеновград) и Петър Христов от Благоевград.
Преди тренировката част от играчите преминаха медицински прегледи, които ще продължат в следващите два дни. След това отборът заминава на първия подготвителен лагер, който ще се проведе в Момчилград. Там възпитаниците на Стойчо Стоев ще останат до 23 януари, като за там  са предвидени две контроли. Първата е на 19 януари с Хасково, а втората на 23 януари с Димитровград", пишат от клуба.
"Сините от Кърджали" ще продължат зимната подготовка в турския курорт Анталия от 26 януари до 15 февруари.
7 контроли ще изиграе на турска земя „Арда 1924“, като вече са ясни 5 от противниците: на 29 януари срещу втория отбор на "Спартак" (Москва), на 2 февруари срещу "Спартак" (Тамбов, Русия),  на 5 февруари срещу "Мариупол" (Украйна), на 7 февруари срещу "Бананц" (Армения), на 8 февруари ще има приятелска среща, но съперникът още не е ясен, на 12 февруари срещу "Актобе" (Казахстан), на 14 февруари срещу "Андиджан" (Узбекистан).

Групата на „Арда 1924“ за първата тренировка:
Вратари: ИВАН КАРАДЖОВ, ВЕСЕЛИН ГАНЕВ, МЕСУТ ЮСУФ
Защитници: ПЛАМЕН КРУМОВ, РУМЕН САНДЕВ, МИЛЕН СТОЕВ, АРХАН ИСУФ, ДИЕГО ДЕ СИЛВА,  АТАНАС КРЪСТЕВ
Полузащитници и нападатели: ВЕСЕЛИН МАРЧЕВ , НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ, МИТКО ПЛАХОВ, ВЪЛЧАН ЧАНЕВ, ДЕЯН ЛОЗЕВ, ВЕНЦИСЛАВ БЕНГЮЗОВ, ВЕНЦИСЛАВ ХРИСТОВ, ДИМИТЪР ЗАКОНОВ, АХМЕД ОСМАН, ГЕОРГИ ЧУКАЛОВ, ЕРАЙ КАРАДАЙЪ, ДИМИТЪР АЛЕКСИЕВ, ДАНИЕЛ ВАСЕВ, ТОДОР ТОДОРОВ, ПЕТЪР ХРИСТОВ

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/1/19 05:55

    Къде ви е зимната селекция.
    Аз не видях такава.Вижте какво
    правят другите отбори.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/1/19 06:05

    Къде е Лукас.Кажете.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/1/19 09:10

    Тези нови играчи в юношеския отбор ли ще ритат?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/1/19 15:27

    Vai, vai pensioneri stoletnici....s ishias i lumbago...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.