Три са пътните произшествия вчера в областта, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.
29-годишна пострадала, след като автомобилът „Фолксваген“, в който пътувала, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в друг „Фолксваген“. При удара жената получила натъртвания по тялото и след преглед в Центъра за спешна помощ била освободена за домашно лечение. Тестът на 25-годишния шофьор, причинил катастрофата, е с отрицателен резултат, на водача на другата кола – също. Съставен е акт по ЗДвП.
Отново при движение с несъобразена скорост по пътя от село Богатино към разклона за село Хромица 42-годишен водач на „Опел“ загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и ударил „Фолксваген“. Шофьорът, причинил катастрофата, напуснал мястото и бил установен по-късно. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.
На заледен участък от пътя в района на село Карамфил (на снимките) се блъснали товарен „Мерцедес“ и лек автомобил „Хюндай“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На служителя, отговарящ за обезопасяването на пътя, е съставен акт по чл.167, ал.1 от ЗДвП. Както първи 24rodopi.com писа, пътят Момчилград - Крумовград бе затворен вчера за около час и половина.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.