10-годишно момиче е пострадало след като било блъснато от 17 – годишен румънски скиор на писта „Снежанка“ – 3 в Пампорово, съобщават колегите от 24smolian.com. Инцидентът става днес около 14:30 ч., при спускане с висока скорост на чужденеца, който влачил няколко метра българското момиче, съобщи директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Веднага на място пристигнал екип на Планинска спасителна служба, който е оказал първа помощ на пострадалото момиче. „При пристигане на място, пострадалото дете беше адекватно, в съзнание и без видими наранявания. Впоследствие при преглед от медик се установи, че има леко комоцио“, коментираха от спасителната служба в Пампорово. От полицията уточниха, че работят по случая и изчакват резултатите от изследванията, които се правят в болницата в Смолян.
„Имало е спречкване между родителите на децата, което е било по-скоро защитна реакция на румънското момче, което разказало, че бащата на другото го нападнало. По категоричен начин е нямало саморазправа и нарушаване на обществения ред“, посочи старши комисар Димов.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.