Община Момчилград поднови изкърпването на дупките по улиците и общинските пътища. По нареждане на кмета Сунай Хасан започна и запълването на по-натоварени участъци от републиканската пътна мрежа. През последните дни бяха изкърпени дупките от изхода на Момчилград до с. Сушево, включително и тези на моста край селото. Участъкът е част от републиканската пътна мрежа и поддръжката е ангажимент на държавата.
„Няма как да влизаме в ролята на викащите неволята, затова решихме да изкърпим по-големите дупки, които създават предпоставки за произшествия”, заяви кметът на общината Сунай Хасан.
За последните месеци са изкърпени около 3 600 квадратни метра дупки. От тях около 3 000 са по общинската пътна мрежа, а 600 по републиканската.
Това е втори случай, в който община Момчилград предприема действия по ремонт на държавен път.
През миналата година по настояване на момчилградския кмет правителството отпусна средства за ремонт на пътя от Момчилград до Нановица, който от години е в окаяно състояние. Парите от държавата обаче стигнаха само за част от 17-километровия участък и се наложи общината да продължи с изкърпването.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/2/19 18:38

    Сунай кмета!Завинаги в сърцата ни!Да пребъде!Амин!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/2/19 18:39

    Да си дойд3м на думата. Как рака с нашите данъци кмета кърпи пътища коуто са задължение на държавата. Нашите пътища седят. Това не е ли е нарушение

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/2/19 18:57

    Давай Кмете !Идват избори ! С тебе сме. Аз няма да се кандидатирам нито за Кмет, нито за Председател на Общинския съвет. Покажи на най-големия си конкурент и осите му в администрацията, че МОЖЕШ !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.