Ние днес живеем по-добре, отколкото преди 30 г., каза в студиото на „Събуди се“ по Нова тв банкерът Левон Хампарцумян в разговор на тема „Спят ли парите“.
„Винаги ще има недоволни, въпросът е тези, които са по-предприемчиви да им се създават подходящи условия, да имат предсказуема среда. Техният личен успех се транслира и в успеха на други хора“, каза банкерът.
Той предпочете да коментира заплатите в частния сектор вместо обещаните 10% увеличение на заплатите в държавния от догодина. „За мен е по-важно какво се случва със заплатите на частния бизнес, те вървят рязко нагоре“, каза Хампарцумян и даде примери за ай ти сектора, производството на стоки за експорт и др.
На въпрос как ще се промени нашия свят след 2022 г., когато преминем към еврото, Хампарцумян отвърна: „Ние еврото го имаме от 22 г. с фиксирания курс. То не носи жизнения стандарт, нашият труд го носи“.
Снимка: Нова тв
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/2/19 10:09

    Като взема 25000 лв. месечно как да живее лощо това леке Хампарцумян !!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/2/19 10:35

    Eдин тарикат ерменец който взима заплата 50 000/петдесет хиляди/лева естествено че той живее по добре

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/2/19 10:41

    Последни данни на БНБ за депозитите: Богатите у нас стават все по-богати, а бедните обедняват още повече!
    Уважаема редакция докажете че няма цензура ,пускайте коментарите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/2/19 17:35

    Абе престани да говориш лъжи по телевизии и вестници! Живеете вид банкерите добре, 2млн избягаха, кой бяга ог хубавото? Никой! Стига лъжи! Народа няма пари, първи по смъртност, няма раждаемост, стари коли, изоставени къщи..и т.н. Спрете да ни правите на маймуни!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/2/19 19:31

    Да, вие живеете по-добре, а ние?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/2/19 08:52

    Добре е да говориш само за себе си.Заплатата ти е колкото годишния доход на пет родопски домакинства.Ела да видиш колко по добре живеят тези хора.Доходите на хората няма да се увеличат с подмазване на управляващите,а с добра икономическа политика съобразена с даденостите на районите.Не случайно по времето бай Тошо имаше постановления за живеещите в тези райони.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/19 09:20

    Подобре от преди 30години батьовото живеят сяма 10% -разбойници, престъпници бандити и мутри, които окрадоха националното богатство на държавата .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.