Когато наглите водачи на МПС превръщат автобусната спирка в паркинг, автобусът превръща активната лента на булеварда в автобусна спирка. Кърджали, булевард „Христо Ботев“, 11 февруари, 8.15 часа, спирката срещу магазин „Зорница“.
Гражданите недоволстват. Едни констатират, че неспазването на елементарни правила прави живота по труден, други разсъждават на глас нещо за трудния път към Европа и „слезлите от магаретата“, трети си я карат като Христо Стоичков пред нагъл рефер... Горките им майки!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/19 08:27

    Заради един-двама тъпанари, които са паркирали и влезли в магазина я за цигари, за за вмирисана баничка, се ядосват 100 човека. Пътуващите, шофьорът на автобуса, десетките водачи на МПС, които се движат в час пик по булеварда и се ядосват на задръстването. Заради един тъпанар, нещастник който няма грам акъл какво прави заради една баничка.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/19 08:58

    Taka e ot godini samoche sobsvenika na nagazina si plashta i police minavat ot tam vse edno nishto nesa videli ma nali si vzimat tqhnoto

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/19 10:09

    А на Автогарата как е? Бакшиш, "магаре" и пак бакшиш...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/19 10:11

    Направете му баничката 50 лв. и ще видим-ама полицията не се занимава на дребно...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/19 13:59

    Shofiorite na autobusi i taksita imat kameri na prednoto si staklo, da snimat i da puskat v neta info za...narushitelite....publikata sha gi oprai...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/2/19 15:32

    Така в по другите автобусни спирки. Особено с Лафка. Цял ден спрели и търкат. Дори майки които си оставят децата в колите вместо да се хванат да работят

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/19 16:56

    Кат са мързеливи в цяло възрожденци се паркира по тротоара. Родопи направете статия и за това а не само за 2-3 коли

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/2/19 17:01

    Ало редакцията, защо само тази спирка снимате. Идете един път снимайте предишната спирка, където са Шенел и френдс. Снимайте пред ресторант Меаца, на кръговото на пазара, снимайте целия булевард България. Снимайте спирката малко след КАТ до икономиката. Явно само там търсите интерес. Това не е журналистика ако се имате за такива

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/2/19 17:15

    полицаите във Възрожденци спат и нищо не виждат.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/2/19 17:31

    Само около областна дирекция полиция глобяват за неправилно паркиране а в другите части на града може да паркираш как ти е кеф на зелените площи по тротоара в Байкал, студен кладенец, веселчане, гледка и възрожденци. Полицаите се правят че не ги виждат

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/2/19 21:44

    Оня ден идва автобуса, а на спирката на автогарата няма къде да се спре, и един бакшиш се държи нагло с шофьора на автобуса че му бил свирнал. !!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/2/19 22:19

    Кмета да тури камери и всички в нарушение да ги превикват в КАТ за глоби, друг начин няма!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/2/19 11:21

    Ей прости мишки стига сте се оплаквали,така е в цяла България. От нета много ви знаят главите ,ама като става дума за протести всички се криете по дупките си пръдльовци

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.