Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят Ахмед Ахмедов и 4-мата представители на Движението в Европейския парламент се срещнаха с български граждани в Берлин.
"Изнесохме обучени хора към Западна Европа. Хора, които работят в различни сектори могат да бъдат полезни за развитието на България. Ние трябва да се възползваме от техния опит и да развием страната" заяви председателят на ДПС.
"България се управлява по инерция, няма идея и визия за развитие. А ние имаме програма за развитие на страната, но никой не иска да ни чуе", заяви още той.
Карадайъ каза, че ДПС ще участва в сформирането на посоката на страната. "А дали ще участваме в реализацията й не е толкова важно, стига тя да се реализира", допълни той.
Мустафа Карадайъ коментира и предстоящите евроизбори, като заяви, че Европа и България на предстоящите европейски избори няма да избират само депутати за ЕП. "Този път ще направим цивилизационен избор. Национализмът расте и ние трябва да бъдем част от този процес с опита си да пресечем национализма", заяви още той.
"Нашата сила е в нашето единство. Ние трябва да сме единни и да се борим за правата и свободите си", заключи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред българските граждани в Берлин.
На срещата бяха поставени въпроси засягащи българските граждани в чужбина. Те показаха, че отблизо следят политическия живот в България и заявиха ясната си подкрепа за ДПС на предстоящите евроизбори.
На срещата в Берлин присъстваха председателят Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на партията Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова, евродепутатите Искра Михайлова, Неджми Али и Илхан Кючюк, както и депутатът Хамид Хамид.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/19 08:41

    Народа избяга от вас в чужбина и там не го оставяте намира. Но както е обичайното за моментаагенти и дюнеци много, отивате да организирате...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/19 15:28

    Да наистина изнесохте много хора,един път казахте точна приказка,че наистина заради Вас млади хора не останаха в България.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/19 20:36

    samo plqmpate pred naroda posle gi zabravqte

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/19 20:40

    Благодарение на ДПС сега сте в демократична Европа не го забравяйте.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/19 20:41

    Какво става бе хора.Преди да има дост тези хора ги виждахме само по телевизорите ,а сега ще идват да ни месят и хляба вкъщи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.