Дейността на кланица в периферията на Кърджали е причина за кървавата вода във Водното огледало. Това твърдят жители на квартал „Възрожденци” по повод редицата публикации на 24rodopi.com.
„Това тече в дерето под кланицата всяка неделя. От три седмици наблюдаваме едно и също. Явно е само в неделя защото разчитат на почивния ден за институциите, които едва ли ще реагират”, ни пишат читатели, които прилагат и снимки.
Дерето се намира над блокове 46 и 47 във „Възрожденци”, под кланицата на местен месопроизводител.
„Направихме пречиствателна станция за милиони, кърджалийци плащат по-скъпи сметки заради това, а тези от кланицата карат автомобили за по 200 000 лева, но не могат да си направят пречиствателна станция към обекта си. Кръвта се лее навсякъде. Но както имаше една песен „За милиони няма закони”, се посочва още в писмото на възмутените данъкоплатци.
Припомняме, че след публикациите на 24rodopi.com за тоновете кръв, които се изливат във Водното огледало, и видео материалите, чиновници от различни институции обиколиха квартал „Възрожденци“, но не установиха причинителя на голямото замърсяване.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/19 09:28

    Как да открият контролните органи като си затварят очите срещу 50лв. Обикаляли били възрижденци, във възрожденци няма друга такава промишленост. Питам аз как може и по кой стандарти на Р.Б или ЕС може да осъществява дейност кладница без да има каквато и да е била връзка с канализация за отпадни води и да излива всичко това във водното огледало

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/19 09:45

    от фирма Ш Е Н Е Л. НЯМА КАКВО ДА ВЪРТИТЕ И ЗАОБИКАЛЯТЕ. ТАКА Е И СЪЩО ОТ КЛАНИЦАТА ДО ГРОБИЩАТА ПО ПЪТЯ ЗА ЗИМЗЕЛЕН И ОЩЕ И ОЩЕ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/19 11:03

    Shenel sa palni bokluci i kato kachestvo i kato firma

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/19 13:23

    Същото се случва и в Крумовград.Навсякъде кости, но институциите пасуват.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/19 13:23

    Същото се случва и в Крумовград.Навсякъде кости, но институциите пасуват.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/2/19 13:52

    Lovdjiite sa bili....ili tilovacite ot zapasa na chetinicite na prezidenta...moje i teroristite ot bsp i dps?!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/19 14:05

    Това се наблюдава и в село Енчец, кърваво дере се влива в язовир Кърджали(към така нареченият Цигански залив).Къде са органите и институциите, които си затварят очите за изхвърлените тонове кокъли към същият залив по пътя за Главатарци, където всеки ден минават хуляди туристи.Алоооооо ......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/2/19 15:22

    Po patq za eko patekata ima betonen basein tam hvarlqt lainata na jivotnite koito sa zaklani tam da proverqt instituciite ili ne iskat zada mogat da gushat kintii

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/2/19 16:27

    Аха начи причината за замърсяването не е открито така ли? Божее каква пародия.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/2/19 19:16

    Шанел, Алах гледа! За лекарства да ги харчиш.

    ОтговорИзтриване
  11. Трябва да направим бойкот на консумацията от фирма Шанел,по малко оборот,по-малко замърсяване

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/2/19 10:48

    Abe gigte materialnoto pologenie na Sefa na hranite Grozev I vsichko ste vi si izbistri

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/2/19 10:50

    Korupciq palna nqma dargava

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/2/19 15:08

    Да, обаче грозното не е в това, че кръв и кости се изливат в чиста вода. Понякога е добре скритите неща да станат явни, за да могат да ги видят и тези, които преминават през света със широко затворени очи. Станете вегани!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.