Стотици автомобили, дълги колони, здрави нерви.
17,30 часа, кръговото кръстовище на автогарата в Кърджали. Пиковият час по централните
булеварди „България” и „Беломорски”.
Същото се случва по това време и на „Христо Ботев” във „Възрожденци”.
24rodopi.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/3/19 18:39

    Много е сложно и трудно да се развали рахата на служителите от сектор КАТ в гр. Кърджали-навсякъде са, но не и там където са нужни... Всеки знае къде е натоварено и кога-само шапкарите не знаят и не ги интересува... Важното е да се пишат глоби за щяло и нещяло...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/3/19 20:13

    Трябва да вместо кръговото да има сфетофар .Някои хора си взема някой лв заради лирата .Нека лрата да се сложи на друго място и да се направят сфетофари .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/3/19 09:08

      ne triabva um vuv selskite kartuni i shofiorski kachestva kakto i tolerantnost i choveshtina i reda sam idva

      Изтриване
  3. Анонимен27/3/19 06:41

    Кръговото е добре проблема е в пешеходците надлез или подлез трябва.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/3/19 08:42

    Ами, така е ! Прибирайте се по селата по-рано бе хора ! Хем ще Ви остане време да си нахраните кокошките,кравите и овцете,както и да си посадите и прекопаете картофите!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/3/19 09:07

    Много е просто,но нали е свързано с пари,а пари за града в общинската и областната каса за развитието на града никога няма.Голям процент от предизвикването на подобни задръствания са в резултат и на големият брой пешеходци,идващи от ЖП гара към Автогара,и от кауфланд-билла Посока бул.България.С едни надлези или подлези това мъчение на иначе вечно мрънкащия български народ че няма пари,а па видиш ли всеки е сам в колата и си я кара,би се облекчило доста.....просто идея давам

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/3/19 10:49

    Mnogo goliamo e koleloto XXXL, zasto ne namalite razmera na koleloto do S miarka i da otvorite oste edna, dve lenti vatre za prestroiavane na dvijenieto na velosipedite, rikshite, faitonite s 5,6 konski sili i da slojite uvajitelnite kameri na patnite tabeli za ogranichitelna skorost pod 20 km v jilistnata zona okolo koleloto s mnogo peshehodci, detski kolichki s bebeta, kmetove s deca, magareta, kokoshki, petli, puiki, patki... po-humanno s jivata priroda...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/3/19 11:45

    Vseki den kupuvat novi koli-takashte e vece

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/3/19 19:09

    то в кърджали има ли граждани всички сте селяни. вие може само да мечтаете да живеете на село. живеете в капанчета по 50кв.и се мислите за голямата работа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.