„Поех ангажимент да бъде ремонтиран яз. „Нановица“ 2, за да се ползва за поливане през летните месеци. Част от въпросите на фермерите ще отнеса към председателя на парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева”.
Това обяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на посещението си в село Нановица. Тя е на обиколка в региона на Момчилград.
„В село Нановица бях посрещната от стотици жители на района, които поставиха пред мен проблемите, с които се сблъскват в ежедневието си – недобрата инфраструктура, недостига на вода, ниските изкупни цени на животинската продукция.
Благодаря на жителите на село Звездел, които ме посрещнаха изключително радушно. 
Хората настояват за ремонт на площада и на пощата. Поставиха и проблеми, свързани със състоянието на пътищата, земеделието, миграцията на населението”, написа на страницата си във Фейсбук Цвета Караянчева.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/3/19 18:08

    De e Svetanov?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/3/19 18:14

    i da ni zamazva6 o4ite za dps 6te si glasuvame naprai pak blagodarni 6te sme ti am da znae6 nema glasuvame za gerb samo dps

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/3/19 18:25

    Koy DuPiSe koy GERB nese belli xaxxax

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/3/19 21:03

    Цвете ако можеш и пътя направи до Татул Нановица цена няма да имаш! Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/19 13:45

    Бяхте поели ангажимент и за язовирската вода за селата Китна и Могиляне.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/3/19 15:48

    До автора на коментара от 19.03.19/13:45
    Г-жа Караянчева не е поела такъв ангажимент.Аз водех срещата на която присъстваше г-жа Караянчева и пак повтарям,че тя не е поела нангажимент. Някой посредствен от присъстващите подметна,че на 02.04.2018 г. ще тегне водата,което се прие от присъстващите като първоаприлска шега.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.