След като най-добрите строители вече са на Запад, Родопите „изнасят” в последните години и… фризьори. Занаятът с право може да се нарече един от най-котираните в най-развитите икономики в Европа.
Нашенци вадят по около 3000 евро месечно в Дания и Германия. От прически във Великобритания пък месечно в джоба на майстори в бранша могат да влизат по 3000 паунда и дори нагоре.
„Бях в германския град Есен. Правих по 3000 евро на месец. 12 часа плътно работа. Върнах се и си купих два апартамента. Отворих и фризьорски салон. На ден тук вадя по около 120-150 лева, берекет версин”, споделя фризьор от Кърджали. В салонът му се обучават млади момчета, които тепърва ще стегнат куфарите за Западна Европа.
24rodopi.com
Четете по-късно днес само в 24rodopi.com
Бизнесът със суетата:
200 лева на ден у дома, 750 паунда на седмица в Лондон
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.