До този момент Делян Пеевски няма номинации само в 7-те кърджалийски общини

Когато Ахмед Доган седне да реди евролистата на ДПС със 17-те кандидати за Брюксел, следва да знае, че по места депесарите дават много висока оценка на настоящите 4-ма евродепутати, но настояват водач да е Мустафа Карадайъ, а на избираема позиция да видят Делян Пеевски. Така може да се хроникират проведените заседания на областни съвети на ДПС относно подреждането на листата с кандидати за евродепутати.
ДПС-Сливен номинира осем кандидати за евродепутати - Мустафа Карадайъ, председател на ДПС, настоящите представители на партията в ЕП Филиз Хюсменова, Искра Михайлова, Неджми Али и Илхан Кючюк, бившият екоминистър Станислав Анастасов и народните представители Делян Пеевски и Джейхан Ибрямов.
ДПС-Благоевград, която е най-голямата структура в Южна България след кърджалийската, предлага: 1.Мустафа Карадайъ; 2. Делян Пеевски; 3. Неджми Али; 4. Илхан Кючюк; 5. Филиз Хюсменова; 6. Искра Михайлова.
С добра оценка за работата на ДПС в Европейския парламент до този момент и номинации за Карадайъ и Пеевски са още в Враца, Монтана, Велико Търново и др.
Припомняме, че особена важната областна структура в Разград първа предаде номинациите си: Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова да заемат избираемите места в европейската листа на ДПС. Добавени са още Хабибе Расим и Турхан Кязим.
За народния представител Делян Пеевски нямаше номинации на разширените заседания на 7-те Общинските съвети в Кърджалийско, но предстои такава да има на областното заседание.
Предложенията на областните съвети ще бъдат разгледани от Централното оперативно бюро и след това пресяване ще бъдат предадени на Ахмед Доган.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/3/19 19:05

    Давай Доган ага ибешек да сложиш на неизбираемо място сме готови да го изберем.ашкплсун машалла

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/3/19 20:39

    Егати хората Доган ви направи хора ,една общинска структура да не издигне Доган това е пошло

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/3/19 20:45

    Mağare da slojiş doğan
    Pak na magareto ste glasuvame

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/3/19 13:34

      То за домуз гласувате, та магаре няма да изберете, само не знам как ще минете през иглените уши...

      Изтриване
  4. Анонимен24/3/19 21:37

    Хора, доста е сложно да се разбере какво са писали горе - магаре ли , ешек ли.
    Предполагам имали са предвид следното:
    Доган ага и магаре,и ешек да предложи на неизбираемо място, пак ще гласуват за него. Само не е ясно кои са тези гласоподаватели.Вероятно също от рода на магаретата и подобни

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/3/19 22:13

    Davara shte glasuva beeeeee

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/3/19 22:54

    Magare na magare
    Glasuva

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/3/19 22:56

    Magare na magare
    Glasuva

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/3/19 07:56

    какви демагози какви далавераджии.какви структури.това са роботи каквото им се каже и такива апротоколи доставят.ах Българио Българио.Троянски коне цяло стадо

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/3/19 08:19

    Doğan ne iska evrolista sıs turski imena

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/3/19 09:00

    nejmi ali na pirvo miysto

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/3/19 13:15

    DOST e evroatlantiçeska partiya na syala BĞN na vsiçki grajdani ne kato DPS +DC +KGB

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/3/19 15:40

    Горко му на бедния народ...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/3/19 15:42

    Още 4 мъчителни години за Българския народ

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/3/19 15:43

    АГАТА ЧЕТЕ ЛИ ТЕЗИ ЛОВА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.