Уникална гледка към Кърджали. Красота, природа, тишина.
Районът пред входа на язовирната стена над града. Невероятно усещане за… „забърсана” романтика. Всякакъв род боклуци са оставени от почитателите на секса на открито. Мокри кърпички навред, използвани презервативи, бутилки от всякакъв размер, празни торбички с
продоволствия. Омизерено място. Когато един гост на Кърджали пожелае да види града на длан, ще се ужаси.
„Метете си бе, не забърсвайте само гениталии след секс!”, е логичната табела, която трябва да бъде поставена там.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/3/19 10:13

    Butilki ot bira moje da hvirlqte sibiram gi za 20stotinki))))

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/3/19 10:38

    Направо не вярвам, какво чета....някой е "забърсал" мозъка на "автора"!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/3/19 13:24

    A PLIUS TOVA VRATATA E ZAKLIUCHENA VECHE NIAMA RAZHODKA DO STENATA PREDI IMASHE TAKA CHE VOUBSHTE NIAMAT MIASTO TAM . . .OSVEN ZA KEKS

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/3/19 19:54

    Скрита камера с нощно виждане и глоби по 500лв ще оправят проблема. Но нали кмета си има друга работа... Да, дааа

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/19 09:36

    До Анонимен18/3/19 10:38
    Авторът си баш наред и писал точно каквото трябва! Същата картинка е и на хълма над Момчилград. Отдавна спрях да се разхождам там с децата си, заради същата гледка. Даже и през деня сме ги засичали да се клатят по колите.Преди години в един съботен ден едни батки бяха завардили пътя от двете страни на хълма и не пускаха хора. Бяха докарали две момичета и ги пускаха на конвейер. Горе до чешмата имаше опашка. Това през деня!
    Отдавна си мисля дали да не поискаме от Гинес да обявят България за най-голямото кошче за боклкук на света??!!
    Гюнай

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.