Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова да заемат избираемите места в европейската листа на ДПС. Това поискаха от областната организация на ДПС в Разград. На разширено заседание вчера общински и младежки лидери, кметове и активисти на партията обсъдиха предстоящите през май европейски избори. Това е първата областна организация, която номинира своите кандидати за Европейския парламент. Номинирани още са Хабибе Расим и д-р Турхан Кязим.
Първите номинации на областен съвет на ДПС ще бъдат предадени на Централния предизборен щаб. Последен думата ще има почетният председател Ахмед Доган.
Припомняме, че последните социологически проучвания (преди скандала с евтините апартаменти – б. р.) дават 8 мандата за ГЕРБ, 6 за БСП и 3 за ДПС.
Снимка: Архив "Банкер"
Междувременно в област Кърджали приключиха разширените общински събрания. Кое и интересното преди областния съвет – четете по-късно днес само в 24rodopi.com
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/19 08:51

    ДП ще заема 2 места в Европарламента! Но ще бъде полезен за 0.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/19 10:49

    Делян Пеевски е може би най-точното попадение за евродепутат.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/19 12:51

    Ulan peevski kim Sonev kim
    Türk yoku akılı eyıtımlı
    Oy vermem artık dps ye

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/19 12:53

    Брех: Все номинирани,които са близки до обикновения гласоподавател.С една дума "народни хора". Ще гласувам с две ръце за тях....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/3/19 15:07

    Slojete go na pirvo myasto,a moje i na myastoto na Pirviya,taka ste e po realno

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/3/19 18:54

    Samo Nedjmi Ali e dostoen za Evrodeputat ot DPS. Uspeh!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/3/19 18:55

    Samo Nedjmi Ali e dostoen za Evrodeputat ot DPS. Uspeh!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/3/19 16:11

    Брех не знаех,че този финия сладур Пеевски бил много обичан .Този излиза ,че е по депесар и от турците .
    С тези извращения няма как да долюбвам тази партия ,мерси .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/3/19 17:35

    Мафия, мафияяя

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/3/19 08:22

    Неджми Али е достоен не го ли разбрахте къде сте тръгнали да търсите други ,дето нито ги познавате нито нищо но нали трябва да се подмазвате от страхопочитание

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.