Кърджалийката в правителството, министърът на туризма Николина Ангелкова е ремонтирала основно зъбите си и от няколко месеца шашка в Министерския съвет с нова 24-каратова холивудска усмивка. Ангелкова планирала да направи промяната отдавна, но все не ѝ оставало достатъчно време.
Новите зъби на Ангелкова са по-равни и по-бели отпреди и са направили чертите на лицето ѝ много по-женствени, коментират нейни подчинени, пише „Пик“.
Напоследък познати и непознати намирали една от първите дами на ГЕРБ за коренно променена за 6-те години, в които е част от активния политически живот на страната, отбелязва информационната агенция.
Припомняме, че кариерата ѝ стартира през далечната 2013 г., когато бе избрана за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. На 6 август 2014 г. пък си спечели поста на министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в служебното правителство на Георги Близнашки и го заемаше до 7 ноември 2014 г., когато бе назначена за министър на туризма във второто правителство на Бойко Борисов. Тя е и сред малцината, които запазиха авторитета и местата си и в трето правителство на Борисов, пише „Пик“.
Ще припомним, че кариерата си в политиката Ангелкова държи на бившия депутат от Кърджали Ремзи Осман.
Именно през настоящия си мандат министърът на туризма буквално разцъфнала, продължава „Пик“. Освен усмивката тя променила и прическата си. Започнала да се консултира със стилисти, които ѝ давали най-правилните модни съвети. Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса, но запазила емблематичния за прическата си меден цвят, като просто фризьорите ѝ го изсветлили с няколко тона. Докато преди Ангелкова била почитателка по-скоро на правата коса и коковете, сега се носи с начупени естествени вълни – най-силно изразената тенденция в коафьорството напоследък, допълва от медията.
Министърката започнала да проявява и здравословна дамска суета, като от време на време освежавала официалното си портфолио с нови професионални фотосесии. За тях тя се доверявала на един от най-добрите светски фотографи – Костадин Кръстев – Коко, пред чийто обектив са позирали някои от най-големите ни звезди, сред които Лили Иванова, Нели Рангелова, Диляна Попова, Николета Лозанова и почти всички фолкдиви, финализира „Пик“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/3/19 08:55

    Време е за ринопластика, в Турция пластичните хирурзи са много добри и лирата падна тя си е скръндза по природа, ще и излезе по евтино.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/3/19 12:41

    явно е минала тънко за зъболекарски услуги ако съдим по резултата :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/3/19 12:48

    И сега кво ше правим?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/3/19 14:25

    Пусни ми коментара де Два часа стават вече Или има цензура?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/3/19 14:25

    Пусни ми коментара де Два часа стават вече Или има цензура?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.