Около 30 дами от района на крумовградското село Поточница посетиха Одрин, за да се запознаят с историческите и културни забележителности на пограничния турски град. Еднодневната екскурзия бе организирана по инициатива на Женското дружество на ДПС в Поточница с председател Айше Сюлейман. Заедно с жените бяха и кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и общинският председател на женската структура на ДПС в Крумовград Лейла Караибрям.
Дамите от Поточница посетиха историческата джамия „Селимие” и покритата чаршия.
Еуфорията настана в новооткрития МОЛ, където дамите развързаха кесии и накупиха подаръци за близките си.
Жените от Поточница изказват сърдечните си благодарности към кмета на общината Себихан Мехмед и председателя на местната дамска структура на ДПС  Айше Сюлейман за добре организираната и чудесна екскурзия.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.