„Тръгнахме точно в 7.00 часа от Кърджали за Турция. Отдавна трябваше да сме в Истанбул, както е било в предишни пътувания, но днес в 15.00 часа все още сме на ГКПП „Капитан Андреево“. Наближаваме турската бариера, но поне два часа ще бъдем и на ГКПП „Капъ куле“, преди да излезем на път“, разказаха пред 24rodopi.com кърджалийци на път към града край Босфора.
„Много, страшно много хора пътуват. Всички са изнервени. От дългите колони с леки автомобили, автобусите не могат да минат по своето трасе и карат по тротоарите. Нервно е", поясняват нашенците.
Освен това имало и временен срив в информационната система от турска страна и обработването на документите на МПС и пътници била невъзможна.
Снимки: Джемиле Мустафа
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/19 15:57

    Къде сте се юрнали бре люде ?В България има толкова красиви места ,те Гърция ,Турция...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/19 16:08

    Амънакойдум ерифлери къде ше ходите баш тез дни. Ако ви е неотложно не пътувайте, стойте си вкъщи надупвайте ханъмите и чукайте яйцата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/4/19 21:02

    priatno prekarvane na praznicite!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/19 16:06

    Нали сте били бедни и онеправдани! Седете си у дома и няма да си хабите времето и нервите. ДЮДЮК чалмая ми гидьосуз а. к. ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.