„Апартаментгейт“ стана новина във „Файненшъл Таймс“. Британското издание с международно призната репутация пише, че българските граждани са вбесени от това, че изтъкнали политици и държавни служители са закупили луксозни имоти на ниски цени.
Скандалът обръща и резултата за евроизборите. Месец преди вота БСП вече изпреварва ГЕРБ. Според изследване на агенция „Маркет линкс“, за БСП ще гласуват 31.3 % от избирателите, а за ГЕРБ – 30.9 %. Следват ДПС – 6.1, ВМРО – 5 %, „Демократична България“ – 4.6 %. „Воля“ печели 1.7 % подкрепа.
Пет партии имат реален шанс да излъчат евродепутати - ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и „Демократична България“, каза Живков.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/4/19 16:01

    Чувам и чета, че Радан Кънев вика, че му писнало от скандалите, с които сме се увъртолили благодарение на герб и бесепе. И харизанов така вика. И оная, смахнатата социоложка, дето беше депутатка в бсп, ама те само за бесепе. Стигнаха до там, да сравнят Нинова с Хитлер и бесепето с фашизъм. Това беше благородно, щото можеха да я сравнят със Сталин. Прецакаха се малко. По на Сталин прилича Нинова. А пък Йончева – на Берия. Много зли жени тия двете…

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/4/19 16:04

    БСП - 6 мандата, ГЕРБ - 6 мандата, ДПС - 2 или 3 мандата, ВМРО - 2 мандата, "Демократична България" - 0 или 1.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/19 09:40

      Шкембе войвода два мандата на куково лято. Въпреки хвърлените вече милиони в телевизии, билборди, социплози резултата ще НУЛА. Друг е въпроса отлъде са парите за тази кампани? От проджбта на бг паспорти може би?

      Изтриване
  3. Анонимен25/4/19 17:48

    Краят на ГЕРБ,радост за БГ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/4/19 17:57

    КОГОТО И ДА ИЗБЕРЕШ СЪЩАТА РАБОТА.ДОКАТО НЯМА ЕДИН ОСЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА МИНИСТЪР НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ-ПРАЗНИ ОСТАВКИ...ВЕЧЕ ВСИЧКИ СЕ ОЯДОХА...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/4/19 19:34

    Предстоят сериозни машинации на изборите. Целта на тези публикации ни подготвят, за да не се шашнем след изборите: как така бсп и партньори спечелиха? Кукловодите са наясно, че герп се измориха/ наядоха / и е време да дойдат новите / стари / управляващи. На нас ни остава само да наблюдаваме този цшрк, защото гласуваш или не, получаваме едни и същи управници

    ОтговорИзтриване
  6. Кой ще гласува за дпс незнам осфен чингисарите ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/4/19 20:51

    Aloooooo, publikuvaite komentarite

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/4/19 08:09

    Къде е Дост с агента

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/4/19 15:36

    Puskaite komntarite

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/4/19 23:42

    Апартамент Гейт е отговор на комунягите за арестуваните спонсори на БСП-то, крайно време е всичко да им се комфискува в полза на държавата щото това си е наше подарено на тия крадци от БСП да им спонсорират изборите. Крайно време е БСП да се забрани със закон за съществуването си в Бг, както и нейния антипод ДПС. Двете правят БКП !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.