Община Момчилград ще кандидатства за финансиране на проект, по който ще бъде изградена система за видеонаблюдение на обществени места, съобщи кметът Сунай Хасан. Предвидено е освен в града видеокамери да бъдат поставени в по-големите населени места - Груево, Нановица, Звездел и Равен.
По проект видеонаблюдението ще се осигурява от 27 броя 4-мегапикселови видеозаписващи устройства. Те ще бъдат поставени на оживените улици, градския парк, на натоварените кръстовища, както и на изходите на Момчилград и големите села.
„Камерите ще записват 24 часа в денонощието, а записите ще бъдат съхранявани и ще се ползват при необходимост. Основната ни цел е да повишим сигурността на жителите на община Момчилград, както и пътната безопасност”, заяви Сунай Хасан.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/19 19:49

    eii tiya bogataji v Tva Momchilgrad nqma da se sprat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/5/19 09:31

    Снощи как щеше да ни отнесе един, тръгнал да изпреварва на завой в тъмното. Направо изскочи пред колата ни в нашето платно. Изправи ми се косата. На такива направо да им взимат книжките!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/5/19 10:28

    zasto v kirdjali nyama kameri alo redakciyata zasto ne publikuvate komentarite

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/5/19 10:28

    BRAVO NA MOMCHILGRAD

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/5/19 10:29

    zasto v kirdjali nyama kameri alo redakciyata zasto ne publikuvate komentarite

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/5/19 15:47

    Едно голямо БРАВО, това е решението! Дано скоро и в Кърджали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.