Откриването на 4-тия завод на „Теклас България“ в Кърджали беше едно прекрасно събитие, твърди министърът на икономиката Емил Караниколов.
„Трябва да имаме уважение към компанията, която отвори завод за автомобилни части в Кърджали, те скоро ще инвестират във Враца. През 2006 г. тя започна с 4,5 млн. лв. инвестиции, сега са над 400 млн. “Теклас” е реномирана компания с висококвалифициран персонал и мисля, че трябва да пазим такива инвеститори“, посочва пред „24 часа“ Караниколов.
Турските бизнесмени предимно предпочитали да инвестират в Пловдив. „Той става една изключително интересна зона“, казва за града под тепетата министърът.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/19 13:56

    Когато ЗБУТ бъде спазен, когато Инспекцията по труда направи съответните проверки на Договори, Извънреден труд, Отпуски и т.н., тогава ще признаем Теклас! До тогава фирмата за нас гражданите е с Вреден за здравето и поколенията бизнес! Относно Враца...Тя не е Кърджали и хората там са други!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/5/19 14:09

    Може би се чудите служители на Теклас, защо след всяка смяна сте весели и ви се вие свят, все едно сте леко пийнали. Това се дължи на изпаренията от сяра, ацетон и лепила. Да, на пръв поглед звучи забавно, но в дългосрочен аспект се случва трайно увреждане в белите дробове и репродуктивната система на човека..Но ваш си избор, ако не вярвате след години ще Ви го припомня! Относно този министър който гледа само цифри, говори наизуст и задочно, според нас трябва да бъде незабавно сменен с компетентен такъв!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/5/19 16:52

    “Пред посланика беше изразена позицията, че изказването му е политически неприемливо и не отговаря на очакванията на българската страна за поддържане на приятелски и добросъседски отношения. Беше подчертано, че турските инвестиции в България не могат да бъдат обвързвани по никакъв начин с изучаването на турски език, а следва да се основават на икономическа логика. Изтъкнато беше, че турските инвеститори следва да се съобразяват с официалния език в България и по-подходящо би било те да подкрепят подготовката на кадри, владеещи български език. В същото време в България изучаването на чужди езици е въпрос на свободен избор на всеки български гражданин, а условията за това са налице, обявиха от външното министерство.“

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/5/19 19:29

    Това не 4. завод, а цех! Обяснете на хората от Гебзе тази разлика. или за да звучи помпозно?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/5/19 13:34

    Споменаха заплатата била1500лева и никоѝ не посмя да им каже колко е минималната заплата 635лева монраж изкарате за осигуровки и стаж смятайте колко ви остава да има бонус 200лева то е след шест мецеса има тринайста един ден болнични и забравяш за тях 2дена отпуски отива ти бонус пълна дискриминация за всичко само лъжи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.