„Очакваме пълен стадион срещу ЦСКА 1948, а най-големият ни коз това е колективът”.
Това обяви за 24rodopi.com треньорът на „Арда 1924” Стамен Белчев преди дербито от предпоследния кръг на шампионата във Втора лига, което до голяма степен ще предопредели втория участник в баражите за влизане в елита на българския футбол.
Срещата е от 15 часа в неделя в Кърджали, а входът за мача е свободен.
„Този мач е решаващ. Но всяка среща до момента в шампионата бе важна. Настроението в отбора е нормално, подготвяме се добре за срещата. Добре сме разузнали противника”, посочи пред наш екип Белчев.
„Още от първата минута ще се стремим да наложим нашата игра и да накараме противникът да се съобразява с нас. Целта ни е да доминираме на терена и да се поздравим с крайния успех. ЦСКА 1948 е добър отбор, с добър треньор и играчи”, каза Белчев.
Треньорът на „Арда 1924” допълни, че някои от играчите му имат леки болежки, но очаква до мача те да бъдат напълно готови. Единствено Деян Лозев ще бъде под въпрос за срещата.
„Много неща ще кажа на играчите преди мача. Но най-важното е да бъдат спокойни. Очакваме пълен стадион. Искам да благодаря на публиката за подкрепата, която ни оказваха през сезона”, каза Белчев.
„Първо да се класираме и тогава ще мислим за баража”, отговори треньорът на въпрос кой отбор си пожелава да срещне на баража.
„Тръпката е като преди всеки мач. Спокойни сме и имаме необходимото самочувствие, настроението е страхотно”, посочи за 24rodopi.com вратарят на кърджалийци Иван Караджов. Припомняме, че в миналото той е обличал екипите на ЦСКА и „Берое”.
„Готов съм за Първа лига откакто съм започнал да се занимавам с футбол. Надявам се да влезем и така да се даде шанс на младите момчета да играят в елитната дивизия. Това ще се отрази добре и на нивото на българския футбол”, допълни Караджов.

Припомняме, че „Арда 1924” и ЦСКА 1948 са съответно на трето и четвърто място в класирането два кръга преди края. Двата тима са с равен брой точки - по 56. През есента срещата не излъчи победител - 0:0 в столицата.
В последния кръг „Арда 1924” гостува на коравия тим на „Ботев”-Гълъбово, докато „червените” приемат столичното „Локо”.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/19 07:42

    И ние, хилядите фенове на "Арда", ти благодарим, Стамен Белчев!!!! Голям треньор си, доказваш го.
    Караджов, суха врата в неделя! Нали знаеш - 0:0 е като победа за "Арда". При 1:0 пък Кърджали ще празнува.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/19 08:22

    Xaide Kırdjalitsi da napılnim stadiona,Da podkrepim Otborasi

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/19 17:45

    arda na tri moreta !!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.