До 1-ви юни вход свободен, а след това-намаление на цените в сравнение с миналата година.
Топ офертата идва в началото на плувния сезон от първия и единствен в Източните Родопи аквапарк.
Комплексът „Аquafantasy“ е само на 3 километра от центъра на Кърджали и предоставя възможност за забавление на малки и големи. Отговаря на всички европейски стандарти за сигурност. Басейните и водните атракциони, с които разполага, са на площ от около 800 кв.м, предвидливо изчислен факт, за да се избегне струпването на много хора. Комплексът има три отделни басейна. Първият се използва основно за плуване, вторият е снабден с водни пързалки и е най-използваният за забавление от посетителите и… детският басейн, който дава възможност на най-малките да се почувстват като в приказка.
Насладата и удоволствието от ползването на водните съоръжения зависят главно от чистотата на водата в него. За това комплексът разполага с най-съвременната филтрираща система. Чистотата на водата се следи електронно. Разбира се, край басейните има и детски кътове за игра, а за по-големите е осигурен летен бар с разхладителни напитки.

Тази година входните такси ще бъдат по-ниски, а до първи юни включително, ползването на басейните ще е напълно безплатно.
А какво е забавлението край басейна без добрата храна? Комплексът разполага и с ресторантска част с 400 места, в която се предлагат ястия от световната кухня. Меню, готово да задоволи и най-претенциозните желания. Обслужването е на ниво – стилно поднесено и с вкус от мил и отзивчив персонал. И не на последно място-за всички гости на Кърджали – мястото разполага и с хотелска част. Така, че всеки, който иска да се наслади на един невероятен развлекателен плажен комплекс, може да го направи тук - в „Аquafantasy“.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/5/19 14:41

    Ей админа пускай коментарите. Ти платена медия ли си .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/5/19 01:43

    v koya posoka be aptali kede se namira tova myasto y tipanari

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/9/19 08:28

    Красота. Както казва бай Драган Хасан Азис стори много неща. Да е жив и здрав и да продължава със същия дух. Не разделя хората по етнос, религия, цвят на кожата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.