Адът на земята може да се побере в няколко квадратни метра застроена жилищна площ. В един малък апартамент, който е изпълнен с най-зловонното дихание на родната действителност.
От пет години една бивша медицинска сестра е прикована на легло в жилището си в кърджалийския квартал „Възрожденци”…
Шокиращ видеорепортаж за ада, в който живее една бивша медицинска сестра - вижте тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/6/19 17:12

    Някой да помогне на жената. Ако не бях в чужбина щях да го направя.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/6/19 17:59

    Не е само до средства...Жената я гледа синът й. Не струва нищо да минеш с вода и парцал и да подредиш, не е до средства да изхвърлиш боклука в контейнера, а не да го оставиш да се трупа до болната ти майка...Нямам думи...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/6/19 07:08

    За съжалиние горчивата деиствителност в Бълхария.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/6/19 08:59

    Защо е безработен сина й? Образование ли няма или желание за работа няма...защо не му плащат от социалните за това, че гледа майка си? Тъпа история...типично българска и още повече кърджалийска...Може ли такова нещо?! Възмутена съм...и институциите набъкани с членова не ДПС спят, нали не е туркиня, горката, няма да й помогнат

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/6/19 09:13

    Въпроса не е само за пари.
    Изчисти малко бе човек каква е тази мръсотия.Как държиш майка си в тази мръсотия незнам

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/6/19 09:45

    В България да не дава Господ да се разболее близък, родител или който и да е. Мизерия и мъки!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/6/19 14:19

    pri edno moe poseshtenie v odrin-edna vizrastna baba trudno podvijna izgorqla v apartamenta siot pojar.spored svideteli imala dishterq koqto ot vreme na vreme idvala ot istanbul.za da q vidi..hora pazete vizrastnite.i bidete s tqh.24casa.((

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/6/19 07:22

    Не била туркиня от дпс и не и помагали... ами вие като сте българи вие и помогнете. Какво има. Вие и на вас помежду си не си помагате. А на други изобщо. Тя държавата е управлявана от българи , държавата защо не и помага? Не сте добре вие. В Кърджали като са виновни турците пак, как така пък в другите области навсякъде положението е още по-зле? Всички сме в еднакно положение. Може би тук разликата е че един турчин поне можеше да почисти малко не да остави майка си да лежи до боклуци. А на вас цялата държава ви е разбита, не са ви виновни турците разбрахте ли.

    ОтговорИзтриване
  9. До анонимен ,08:59,Какво общо има етност та със този случай ,я ми дай един отговор

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.