„Арда 1924“ загуби втората си контрола с 0:2 от варненския „Черно море“. Мачът се игра в комплекс „Евима футбол“ в Банско.
„Моряците“ откриха в 13-ата минута при първата по-опасна атака по десния фланг. Исмаил Иса надбяга „синята“ защита и пусна голов пас на Родриго – 1:0.
В 22-ата минута Родриго върна жеста, намирайки непокрития Исмаил Иса, който с диагонален удар опъна мрежата зад Иван Караджов - 2:0.
През втората част и двата тима извършиха много смени.
Припомняме, че в първата приятелства среща „Сините от Кърджали“ завършиха наравно 2:2 с „Поморие“.
Съставът на „Арда 1924“:
Иван Караджов, Деян Лозев, Венцислав Василев, Дарко Глишик, Румен Сандев, Венцислав Бенгюзов, Самуеле Кареча, Александър Георгиев, Иван Коконов, Лукас Мартинс, Петър Христов
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/19 21:09

    Лошо! Няма развитие в отбора, вместо като Лудогорец, да не станем като Хасково от преди години. За съжаление няма и играчи които да вдигнат нивото, уж имаме играчи с опит, но нещо не се получава!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/19 21:17

    Ще ни е много трудно в Първа лига, нямам нищо лошо към момчетата, ама с Николай, с Ерай, с Лукас, с Петър няма да станат нещата...

    ОтговорИзтриване
  3. Нищо добро не я чака Арда с такива играчи и такава игра.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/19 21:42

    Миналата година Петър Христов, Николай Димитров, Ерай Карадайъ в групата за мачовете не влизаха, тази година на тях ли ще разчитаме незнам. Селекцията се бави, явно ще ни е много трудно да привлечем класни играчи!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/6/19 22:37

    Ahmed Osman go nqma I vednaga seotrazqwa v igrata..
    Toq Garadaji koga ste vkara? Kakvo iska na prazna vrata Li da beleji

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/6/19 23:28

    Стамен Белчев да разбере че с
    П.Христов Карадаъ и юношата
    Ники Димитров няма да стане.
    На Арда трябват халф крило и
    център нападател.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/6/19 23:42

    Е това е реалността,Дами и Господа!Отбор от А група си е отбор от А група.Дано поне да взимаме точки от по слабите на първо време,да можем да се задържим там.А леко полеко да се надгражда без много приказки и прочие.Поне като публика-няма да им отстъпим с нищо!само АРДА.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/6/19 06:19

    Къде е Марчев

    ОтговорИзтриване
  9. Абе хора някой видя ли състава преди да коментира, естествено ,че това няма да е отбора.Втора контрола е все пак.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/6/19 10:03

    FK ARDA takımın adı turkce türk futbolcu yok anlamadım neden burası türk şehri Allah türkü korusun

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/6/19 13:19

      Аба артик кажи един местен футболист от турски произход който става за играч във А група????
      Бурдамисин 10:03 ???

      Изтриване
  11. С такиви играчи -такиви и резултати! Жалко за хората, но отборът няма класни играчи.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/6/19 19:01

    Абе хора, не мислете, че С. Белчев не вижда какви играчи му трябват. Но футболистите които иска да привличем,халфове, нападатели, искат заплати от порядъка на 15000-20000лв.Имайте търпение, до вчера футбол нямаше в Кърджали, а вие искате едва ли не отбори с традиции като Черно Море да ги бием с лекота.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/6/19 22:20

    Стига сте слагали каруцата пред коня, това са само контроли, нали трябва да се види състоянието на всички футболисти и естествено тези които не стават ще бъдат освободени,то на ръководството им е ясно, че с тези футболисти нямаме шанс и съм сигурен, че работят усилено по селекцията и накрая ще бъдем всички доволни за това което ще направят за селекцията и затова имайте търпение, Арда няма да отпадне от А група в това бъдете сигурни!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/6/19 00:18

    Zasto taka ve, nali imate pochiten goladjia...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.