Президентът на ПФК „Арда 1924“ Петър Пешев и нападателят Венцислав Христов не се разбраха за подписването на нов договор и той няма да продължи да играе за клуба, съобщават от клуба.
Голмайсторът има голяма заслуга за класирането на „Арда 1924“ в Първа лига с неговите 12 попадения.
Ръководството и всички в клуба изказват своята огромна благодарност към Венцислав Христов и му пожелават успех в неговата кариера, посочват от клуба.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/6/19 10:11

    Венци беше малко като балерина.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/6/19 10:12

    Когато лидерът на отбора си отива, това говори лошо. Сега на всяка цена Арда трябва да привлече много силни играчи. В противен случай Арда ще бъде донор в групата. ще ни млатят и навън и у дома.
    И кои глупаци са измислили това, че трябвало да има осветление заради някакви телевизионни права. В цялото първенство има 10-12 мача, които са интересни и стават за гледане. Сега ще играем важни домакински мачове в Пловдив и ще загубим бая точки. Не разбирате ли, че Арда печели и заради мощната подкрепа на публиката. По-добре е ръководството да настоява първите срещи да бъдат само гостувания.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/6/19 14:00

      Какъв лидер е тоя, чист манекен и лигльо.. Колко силни мача изигра, кой мач изигра със сърце и душа.
      Много хубава новина, че е освободен..

      Изтриване
  3. Анонимен12/6/19 10:17

    Жалко за Венци и за Арда, мисля че имаше качества. Много футболисти ни напуснаха, което мисля,че не е на добре. Дано успеят да вземат класен нападател!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/6/19 10:20

    Мисля, че имаше качества Венци, но сякаш не ги използва до краен предел!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/6/19 10:24

    Май ще ни е трудно на трансферния пазар, сякаш има футболисти които не искат да играят в Арда. Например Петър Витанов, който е подписал с Локо Пловдив, Ангел Лясков с Ботев Враца, сега и Венци си тръгва!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/6/19 10:29

    ami kato lamtei za pari kakvo rabota ima vav arda vzema6e hubava zaplata vdignaha mu e sas okolo 1000 evro kakvo iska o6te venci e nqma da e vav aurata i da go iskarvat po 2 3 4e nemoje6e da hodi taka 4e i sas venci i bez venci arda 6te e ima edna pti4ka prolet ne pravi idva ismail isa kade 6te sravnqvame venci i ismail isa golqma e razlikata ot nebeto do zemqta

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/6/19 09:34

      За съжаление Иса май ще играе за Локо Пловдив!

      Изтриване
  7. Анонимен12/6/19 10:34

    ARDA DA Igrae macovete v Cebel tam ima osvetlenie

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/6/19 17:12

    да привлекат Исмаил Иса в Арда

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/6/19 09:36

      Иса май ще играе за Локо Пловдив, мисля че щеше да помогне на отбора ако беше дошъл в Арда!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.