37-годишният велосипедист Месут Мустафа от Горско Дюлево, чийто окървавен труп беше открит в канавка на международния път за Гърция, е бил глухоням. Тялото на мъжа било видяно на 500 метра от разклона за с. Загорско в събота около 10 часа от пътуващи към границата, които подали сигнал на спешния телефон 112.
Основната версия, по която работи полицията, е за причиняване на смърт по непредпазливост при катастрофа. Вероятно велосипедистът се е движел в средата на пътя и не е чул приближаващия зад него автомобил, който го блъснал.
Разследващите продължават да издирват свидетели на инцидента. Информация за преминалите в района автомобили ще се свали и от камерите на пътя.
Както вече 24rodopi.com писа, на място са останали парчета от бронята на катастрофиралата кола, която най-вероятно пътувала за Гърция.
Дългият спирачен път върху пътното платно показва, че тя се движела с 100 км в час.
Предполага се, че виновният шофьор е преместил мъртвия велосипедист в канавката, където е открит часове по-късно. Счупеното колело бе открито на 15-20 метра от мястото на фаталния удар.
Припомняме, че да последно Месут Мустафа бил видян в петък вечерта в Момчилград. Тръгнал с велосипеда да се прибира към махалата в Горско Дюлево. Често използвал международния път – в отсечката от разклона за Градинка до въжения мост, по-който стигал до Горско Дюлево.
"Мразовец": Защо убиха Месут? Кротък и добър, помагаше на къра, а карането на велосипед беше от малкото радости в живот му! - четете тук

Полицията умолява гражданите, които имат информация за инцидента, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото РУ на МВР при гарантирана анонимност.

24rodopi.com
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/6/19 16:42

    aloo redakciyata kvo kato se dvijel po sredata onzi koyto go e blisnal da ne e slyapo kuce a prav ucastik e yazik za zaginaliya ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/6/19 16:43

    aloo redakciyata kvo kato se dvijel po sredata onzi koyto go e blisnal da ne e slyapo kuce a prav ucastik e yazik za zaginaliya ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/6/19 16:43

    aloo redakciyata kvo kato se dvijel po sredata onzi koyto go e blisnal da ne e slyapo kuce a prav ucastik e yazik za zaginaliya ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/6/19 17:44

    Този с дините под мишниците е пълен въздух под налягане !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/6/19 23:27

    Ей това сме ние балканска сган крадлива,алчна без вяра нито в Бог ни в добро.без минало,настояще и бъдеще.Опознайте в тази новина себе си злодеи.Дано същото че дори и по лошо да се случи на най-близките на този шерефсизин.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.