Създава се временна организация на движение в Кърджали на 13 юли, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Промените ще действат в интервала от 17 часа до 21 часа и са във връзка с футболната среща между отборите на „Арда 1924“ и „Ботев“-Пловдив, която ще се състои от 18,30 часа на Арена „Арда“. Ще бъде ограничено и временно спирано движението по бул.“Беломорски“ от кръстовището с бул.“Тракия“ /до болницата/ и кръстовището с ул.“Булаир“ /до Съдебната палата/. Движението на моторни превозни средства ще бъде пренасочвано по улиците „Сан Стефано“ и „Екзарх Йосиф“. От Пътна полиция призовават водачите, които са паркирали автомобилите си по тези улици, да ги преместят, за да не се създават задръствания с оглед временната организация на движение.
В същия интервал от 17 часа до 21 часа ще бъде ограничено и временно спирано движението по ул.“Мадара“ /покрай парк „Простор“, по пътя към село Сипей/. Служители на Пътна полиция ще придружават автомобилите, които пристигат за срещата - от КПП „Чилик“ до местата, определени за паркиране.
Полицията призовава гражданите и гостите на Кърджали да избягват движението в района на парк „Простор“, където ще има буферна зона за сигурност.
Сили на ОД на МВР-Кърджали и Зоналното жандармерийско управление ще се грижат за охраната на обществения ред и пътната безопасност преди, по време и след приключване на футболната среща. При забелязани нарушения гражданите да подават незабавно сигнали на тел.112, съветват от полицията.
Както вече 24rodopi.com писа, и две охранителни фирми ще се включат в охраната на мача.
Полицейски автомобили ще ескортират феновете на „Ботев” до парк „Простор“. Кърджалийци в този район няма да бъдат допускани. Преди срещата сектор „Г” бе подсилен допълнително с още един пласт мрежа и стоманени колони. Поставена е и бодлива тел над металните съоръжения. В самия сектор е започнал монтаж и на предпазни парапети.
Мачът срещу „Ботев” е първи за „Арда 1924” в Първа лига.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/7/19 11:11

    Булевард България си е затворен от комунистическо време, сега затворете и Беломорски и ще видим как Румънците пътуващи към Маказа как ще се ориентират, и колко катастрофи ще станат , Вместо КАТ да си вършат работата ,по лесно е да затворим булеварда,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/7/19 12:55

    Не стига ,че е толкова натоварен трафика ами и това

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/7/19 16:30

    Така стр се насралии ама така сте се насрали най-добре затворете града и не пускайте нищо друго освен автомобили с табела “К” пумяри долни посрани

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/7/19 16:30

    Ееей кви сте женичкиии

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/7/19 16:31

    Яко педерасти сте затворете се при майка си

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/7/19 16:32

    Полицията за мача”страх ни е да не ни обърнат резбите и на нас” затова ако можеше и мача щяхме да затворим.

    ОтговорИзтриване
  7. Аптикадир11/7/19 18:49

    16:32 Накой милиционер да не е клатил накоя твоя близка ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/7/19 21:45

    Водкаджията е предател от Ботев

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/7/19 10:28

    Скоро ще стъпиш върху банановата кора, ще се подхлъзнеш,дините ще паднат и ще се разцепят на осем !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.