Новата дарителска кампания „Дари книга, подари мечта” на  „Теклас България” започна на 12 юни т.г., ще завърши на 31 юли, а дарение от 200 книги за деца пристигна в Дъждовница.
С доброволен труд, със съучастието на десетки работници и служители, както и със средства на дружеството, на територията на Кърджали, Момчилград и Крумовград са засаждани дръвчета, събирани са дрехи за частни домове, организирани са детски празници, последният от които е в с. Странджево, Крумовградско, събирани са средства за бездомни животни. През юли екипът също участва в кампанията „Дари капачка – спаси живот”, чиято цел е чрез събирането на пластмасови капачки да се помогне на хора, които имат нужда от инвалидна количка, проходилка или какъвто и да е уред, необходим за тяхното по-леко и нормално съществуване. През август пък ще бъдат изградени десетки хранилки за птици, които периодично ще се зареждат с храна за птиците.
Кампанията „Дари книга – подари мечта” завърши с акция в Дъждовница. Екипът на Дирекция „Човешки ресурси” дари на децата в селото любими книги, които ще се съхраняват в малка библиотека в Арт къщата. За празника дружество „Теклас” беше подготвило тържество, на което гостуваха деца и майки от селото. Арт движение Кръг подготви кратко литературно четене, а кметът Гюлхаят Керим поздрави дарителите и насърчи децата да се учат от любимите си герои в детския приказен свят. 
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/7/19 00:52

    Браво на Госпожа АЙЛИН шевката на отдел човешки ресурси

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.