35-годишен с „Мерцедес” е блъснал патрулен автомобил на ОД на МВР-Кърджали, като преди това три пъти не се подчинил на подаден стоп сигнал за проверка, потвърдиха новината на 24rodopi.com от регионалния пресцентър на МВР. 
Леко са пострадали двама пътни полицаи, които са преминали през прегледи в Спешното отделение на болницата. Както вече 24rodopi.com писа, инцидентът е станал малко след 16,30 часа днес на ул.”Първи май” в Кърджали, в района на бившия завод "Орфей". Водачът на лекия автомобил не се подчинил на подаден сигнал за спиране на КПП „Чилик”, след това на входа на града и за трети път на ул.”Първи май”. Патрулният автомобил бил ударен от бягащия в посока към Момчилград лек автомобил „Мерцедес”. Извършва се оглед на мястото на произшествието, движението се пренасочва в едната лента за движение. При направена проверка е установено, че водачът на лекия автомобил не притежава свидетелство за правоуправление на МПС. Тестовете за алкохол и наркотици са с отрицателен резултат. Работата по изясняване на случая продължава.


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/19 18:36

    vajnoto ne e che nqma svidetelstvo za opravlqvane na MPS a che ne e vzimal narkotici

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/19 19:09

    В САЩ и Турция такива боклуци ченгетата направо ги гърмят. 100 процента е бил дрогиран. С престъпно мислене. На всичкото отгоре на цели 35 години. До тази възраст щом не се научил да разсъждава и щом при кюрдите на Запад от работа не е станал човек, положението е отчайващо зле за него. Абсолютен обществен паразит.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/19 19:13

    Абсолютен глупак, ако е бягал само защото нямал книжка. Щеше де отнесе 1000 лева. Сега го чака и затвор. А че е боклук си е отделно, защото е минал прец целия град с бясна скорост и можел да направи голяма беля. Браво на полицаите, че не са го атакували на оживено място в града.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/19 19:56

    Ako tova e luksozna kola na 15 godini nachi az karam samolet

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/7/19 20:54

    все повече стават тези олигофрени, евала на ченгетата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/7/19 21:57

    Е защо ги гонят? Вземи му номера на колата и утре сам ще дойде в РПУ ако разбирасе няма подкупени полицаи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/19 12:40

      За да продължи да кара кола без книжка и да убие някого ли! Амсалак! Може теб или твоето дете да на Ели.

      Изтриване
  7. Анонимен14/7/19 14:16

    Браво бои на кукаците да умиратт

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/7/19 15:44

    Bulgarska lamarina srestu frensko velpape....hahahahaha...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/7/19 15:54

    Bulgarska lamarina srestu frensko velpape....hahahahaha...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/7/19 18:11

    ако това беше в САЩ колата му щеше да надупчена от патрони

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/7/19 22:58

    Хората скоро ще разберат влезниш ли в града бягство няма, виждал съм при спешен случаи МВР как реагира и съм убеден.!! Успех, нека да стегнат за спокойствието на града..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.