Глобиха го заради…
забравена лична карта

Мъж от родопско село тормозил момичета и жени в Неделино.
Той им отправял неприлични предложения за сексуални ласки, като дори предлагал пари.
Многобройни устни сигнали били подавани от потърпевшите от мераклията в местния полицейски участък в родопския град. В крайна сметка мъжът от съседно село бил глобен с 50 лева заради… забравена лична карта.
Мераклията посетил Неделино и пребивавал в центъра на града, когато бил забелязан от патрулиращ полицай. Служителят на реда се насочил към него именно заради многобройните оплаквания за сексуални предложения от мъжа към момичета и жени в града. Униформеният служител поискал личните документи на родопчанина с цел да установи самоличността му. Мъжът обаче посочил, че бил дошъл само за час от селото си, за да напазарува и забравил личната си карта на работното място. Той бил отведен до Участъка, където първоначално отказал да съобщи личните си данни за проверка в системата. Там полицаят провел „беседа” с мъжа да спре с тормоза над жени, след което му бил съставен акт в размер на 50
лева по Закона за българските лични документи.
Съдът в Златоград пък потвърди финансовата санкция за мераклията за ласки.
На снимката: Площадът, където действал мераклията
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/19 16:54

    Голяяяма глоба! Как да не си помислиш, че някоя близка на правораздавателя не се е възползвал от мерсклията!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.