Струпване на автомобили преди разклона за Резбарци. А причината е продължаващият ремонт на улица „8-март“ в Кърджали. В момента се асфалтира отсечката на самия завой за квартал „Възрожденци“. Работници полагат втори пласт асфалт, след което машини валират настилката. На мястото има множество строители и тежки машини. Извършва се регулиране на движението от двете страни на платното. Апелира се да се шофира бавно и внимателно.
Припомняме, че същинският ремонт на улицата започна през месец май. От тогава до сега са извършени няколко локални ремонта по протежението поради пропадания вследствие на слаба глинеста почва. Асфалтът бе фрезован и отгоре бе положен друг. Средствата за рехабилитацията бяха отпуснати в края на миналата година. Стойността им е в размер на 700 000 лева. Цялостното преасфалтиране обхваща участъкът от светофарите във „Веселчане” до табелата на изхода на Кърджали в посока Ардино.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/7/19 09:28

    И сложете една мантинела на тази канафка че много скоро ще вадите някой от вътре

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/7/19 17:16

    Положиха асфалта върху лаквете с вода, след поройния дъжд.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/7/19 17:20

    Кой ще ремонтира тротоарите и кой ще почисти от къпини тротоарите, които ги има в този район?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/7/19 21:16

    А отсечката от светофарите на болницата до Булфанко, кога?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/7/19 23:30

    Хайде довършете по бързо, че трябва да копаем за газофикация...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.