Историческият първи мач на „Арда 1924” в елита на българския футбол ще бъде за малкия Алекс, на който трябва да му бъде направена чернодробна трансплантация. Той е само на 3 месеца. Детето страда от „билиарна атреза” – липсват жлъчните му пътища или са силно увредени. Необходимата сума за тежката операция е 250 хиляди евро.
На всички входове на стадиона в Кърджали ще бъдат сложени специални кутии, в които всеки може да направи дарение.
Футболна топка с автографите на всички футболисти на тима ще бъде разиграна на търг, като средствата ще отидат при семейството на детенцето. Цялото спортно – техническо ръководство на клуба също ще се включи в благотворителната кауза.
В същото време, от клуба обявиха, че всички деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на стадиона. Всички билети за сектор „А” ложа вече са продадени.
За останалите цените са от 5 до 10 лева.
Билети ще се продават и в деня на мача в събота, до края на първото полувреме.
24rodopi.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/7/19 16:31

    Ще дойдат 5000 - 6000 души.
    В кутиите и всякакви други търгове ще съберат не повече от 5000 лева.
    Вместо това Ръководството на клуба да дари всички приходи от продажбата на билетите за мача.
    Така може и 100 000 да се съберат и да усетят файда хората.
    Другото са евтин ПР на гърба на нещастието на тези хора

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/19 17:48

      Браво на коментара

      Изтриване
    2. Анонимен11/7/19 18:50

      Точно така, напълно съм съгласна. Голяма благотворителност, щели да сложат кутии за събиране на пари и топка щели са продадат....

      Изтриване
  2. Анонимен11/7/19 16:37

    Vsichki prodadeni biletj neka otidat za blagotvoritelnost za tova dete ne samo kutiite,daitr i neshto s dms da podpomagat vsqkakvi hora bilo to dori s 1 levche.Ako ima daritelska sms smetka napishete q.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/7/19 07:30

    darete parite ot biletite za aleks

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/7/19 07:32

    napravete i daritelska smetka sas sms vseki balgarski grajdanin bi daril po 1 lev4e za da moje aleks dajivee badete edinni neka pomognem na alks za6toto darjavata i prasta si ne marda za bolnite de4ica

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/7/19 08:23

    А вие що не дадете всичките си доходи за благотворителност??? Лесно е да се дават чужди пари, ама вие сигурно и 20 лева няма да оставите в кутиите!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/7/19 09:55

    Да поставиш кутии не значи ,че клуба играе благотворително за Алекс подвеждащо заглавие.нека дарят всички приходи от продажбата на билетите за мача и тогава пишете

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.